31.3.2010

Iltapalaa, njamskis!


Tajusin, että lupailen blogin "insertissä" esitellä myös kokkailuinnostustani... Siispä tässä ensimmäinen aiheeseen liittyvä kirjoitus, jossa esittelen meidän kotikolon iltapalan.

Saimme ystäväni kolmekymppiskemutuksilla hänen miehensä kokkaamia herkkuja, joiden joukossa oli katkarapu-avokadosalaatti. Plagioin salaatista oman versioni, joka kaikessa yksinkertaisuudessa taitaa olla sama kuin ystäväni versio... Joten terkkuja ja kiitoksia ideasta vaan sinne :)

Aineksina salaattiin tarvitaan sitruuna, avokadoja, katkarapuja sekä rucolaa. Rucola revitään/leikataan pohjalle. Päälle pilkotaan avokadot ja avokadojen päälle puristetaan sitruunamehua. Tämä estää avokadoja tummumasta ja antaa pienen makusäväyksen. Ja keon kukkuraksi sitten katkaravut. Näidenkin päälle hieman sitruunamehua ja viimeistellään herkku ripauksella mustapippuria. Njamskis!

2 kommenttia:

  1. Kiitos linkkivinkistä Poppelina! Onpas hauskaa päästä kurkistelemaan teidän huusholliin ja ihanan talovanhuksen uumeniin. Tästä linkistä pääset tutustumaan meikäläisen näpertelyihin ym. hömpänpömppään blogissa, joka ei edes ole mitenkään anonyymi :) En oo vaan siitä juur mainostellu, kun niin vaihtelevasti sinne mitään saan rustailtua, mutta jos joku tätä kautta sinne eksyy, niin lämpimästi tervetuloa vaan!

    Hauskaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos myös sinne linkkivinkistä! Kävin zoomailemassa sun blogiasi ja oli kyllä niin mahtavia neulomisjuttuja yms. Vitsit, sä oot aika haka puikkojen kanssa! Sait musta oitis yhden blogisi seuraajan :)

    Hauskaa pääsiäistä sinnekin koko porukalle!

    VastaaPoista