26.3.2010

Ja taas hattaraa...


Juuri kun kirjoitin, että ei liikaa pinkkihattaraa meidän kotiin, tein tietenkin vaaleanpunaisia löytöjä pikaisella kirppispiipahduksella. Löysin nämä ihastuttavat lähes iskemättömät lakanat meidän prisenssalle muutamalla eurolla. Mukaan tarttui myös kuvan juhlakengät ja kaikkea muutakin kivaa. Juuri tällaisten löytöjen takia rakastan kirppistelyä!

Tämä hattara-annos tulee siis pikkuneidille, jonka talomme yläkertaan remontoitavaan huoneeseenkin tulee taatusti häivähdys vaaleanpunaista. Sillä kyllähän jokaisen prinsessan valtakunnassa täytyy jotain pinkkiä olla! Meidän tytön huoneen sisustuksen pääväriksi on kuitenkin suunnitteilla jokin aivan muu... Tästä lisäinfoa myöhemmin.

Ja tiedän, että en varmasti muussa sisustamisessakaan tule pysymään pinkittömällä linjalla. Sopivan vaaleanpunaisen ihanuuden tullessa kohdalle, on se vain saatava.

4 kommenttia:

  1. Laitoinkin sulle jo meiliä, mutta vielä on todettava että ihana blogi sulla! Mahtavaa päästä piipahtaan teidän arjessa blogin kautta – eilen illalla tuli taas ladattua akkuja blogien äärellä ja lisäsin Poppeliinan heti suosikkeihini:)

    Supersöpöt popot oot neidille löytänyt, kyllä se kirppistely vaan palkitsee kun tekee hyviä löytöjä! Meillä aloitellaan täällä pääsiäisnoitien virpomisasujen viimeistely, jotta pojat pääsevät huomenna karkkikierrokselle – pikkuneidillekin ostin pupukorvat;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu, kirppuilu on niin kivaa ja blogit mahtava tapa kotiäidille viettää omaa aikaa :)

    Oj, teillä oli varmasti ihana trio siellä virpomistouhuissa! Meillä on nyt käynyt jo 11 virpojaa, paljon pieniä noita-akkoja ja -ukkoja :)

    VastaaPoista
  3. Huippu kiva blogi, sä oot niin ihanalla tavalla höperöitynyt siellä maalla!
    Miten sä ehdit tehdä kaikkee...
    Ja hattara on aina hyvä valinta, niin silmän ilona kuin vatsan täytteenäkin;)

    VastaaPoista
  4. Satu, olit mielessäni kun kirjoitin tuosta hattarasta, arvasin että sulle kolahtaa :) Ja kiitos kivasta palautteesta. Hyvinhän sitä nyt ehtii, kun päivät on täynnä kotoilua :)

    VastaaPoista