29.3.2010

Kuvakollaasimania


Kärsin selvästi kuvakollaasimaniasta, sillä haluan kuorruttaa kotini seiniä lukuisilla kuvakokoelmilla. Erityisesti valokuvat ovat tärkeitä ja niitä on seinäkokoelmien lisäksi monien lipastojen ja kaappien päällisillä nojailemassa.

Yhdistetyssä ruokailu- ja olohuoneesamme on yhden seinän kokoinen kehystettyjen valokuvien kokoelma. Seinältä meitä katsovat rakkaat perheenjäsenet. Lisäksi talostamme ja sen pihapiiristä löytyy valokuvia eri vuosikymmeniltä. Ei näitä aarteita voi laittaa albumin kätköihin, vaan niitä täytyy saada katsella päivittäin!

Televisiohuoneessa meillä on vaihtuva kuvakollaasi kahden tauluhyllyn päällä. Näihin asettelemme mielemme mukaan vaihtuvia kokoelmia levy- ja elokuvahyllystämme. Tämä on hieman levottomampi kokoelma, sillä jo ennestään värikästä kokonaisuutta hämmentää taustan raitatapetti.


Ja seuraavaksi mania iski meidän vessanseinään, johon viimeistelin tänään päiväpuhteina kuvakollaasin. Vessan seinälle päätyi erilaisia vanhoja mainoksia ja julisteita. Kaikista niistä löytyy jokin juju, joko talon asukkaisiin liittyvä juttu tai vähintään jokin sisäpiirivitsi tms. Saavat sitten vieraat ihmetellä pöntöllä istuessaan, että mitähän on emännän päässä liikkunut kun on näitä kuvia valinnut :)

Nämä kaikki kuvalöydöt tein internetin ihmeellisestä maailmasta. Osa löytyi valmiina ja osaa fotoshoppasin oman makuni mukaiseksi. Tarkoitus on kasvattaa kollaasia, kunhan pääsen Ikeasta ostamaan lisää valkoisia valokuvakehyksiä.


4 kommenttia:

 1. Huippua, että jaksat ja viitsit kirjoitella blogia! :) Pääsee mukavasti kurkkimaan teidän elämää. ;)

  Niin ja teidän koti näyttää aivan ihanalta! Meillä on kämppä edelleen ihan vaiheessa, ei vaan löydy mitään sisustusinspiraatiota... Saiskohan sitä ostettua jostain netin kautta tai jotain?

  Mukavaa kevään odotusta ja terkkuja täältä sumuisesta Helsingistä!

  VastaaPoista
 2. Hip hei! Teillä on ihana koti!
  Hih hih! Ja loistavia kuvakollaaseja! :))
  Johki

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kiva saada positiivista palautetta tästä mun sisustushörhöilystä :) Ja Henna, mä voin yrittää usuttaa sisustuskärpäsen puremaan sinne suuntaan kun pian nähdään ;)

  VastaaPoista
 4. erittäin hieno blogi, laitettu suosikkeihin ja tulen varmasti seuraamaan sisustusintoiluasi. Aivan mahtavat kollaasit ympäri huushollia.
  t. Tuija

  VastaaPoista