30.3.2010

Projekti nro 768


Kaivoin jälleen ziljoonannen projektin työn alle ulkorakennuksestamme. Kuvassa olevasta rungosta muotoutuu puusohva tyttäremme huoneeseen. Tämä raakile saa pienen kasvojen kohotuksen valkoisen maalin, uuden pohjan ja patjan myötä. Palaan projektin valmistumiseen (toivottavasti) myöhemmin blogissani.

Tänään Kodin Ykkösestä löytämäni sisustustyynyt saavat majapaikakseen tuon sohvavanhuksen, tuttavuutta tehtiin jo kuistilla kuvaussession verran :) Tuollaisia pitsisiä pyöreitä "mummotyynyjä" voisi tehdä lisää itsekin...

Ja näistä tyynyhankinnoista syyttäminen on äitiäni :) Sillä tyynyt osuivat silmääni, kun kävin tänään Tampereella äitini "sisustusassistenttina" etsiskelemässä vanhempieni ruokapöydän päälle uutta lamppua. Pari kauppaa kierrettyämme osuimme sattumalta Aleksanterinkadulla olevaan Design Boulevard -liikkeeseen, josta löytyi kivoja designvalaisimia. Liikeessä oli myös paljon muuta kaunista designtavaraa, suosittelen piipahtamaan!

Ai niin, vielä kivoja uutisia! Sisustusinnostukseni on poikinut minulle ihkaoikean muualle toteutettavan projektin. Ja vaikka omassa sisustuksessani toteutan juttuja omista lähtököhdistani ja oman makuni mukaan, on mahtavaa ideoida sisustuksia myös jonkun muun lähtökohdista ja aivan erilaiseen ympäristöön. Jännää...

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi, kiva tätäkin kautta lukea, mitä teille kuuluu!

  Mutta sitä vain aloin ihmettelemään, että miten sulla aika riittää kaikkeen tähän... Ihailtavaa ajankäyttöä! Meillä kaikki aika tuntuu menevän vain normaaliin arkeen tyttöjen kanssa ja kaikki haaveet esim. ompeluprojekteista tuntuu olevan aika mahdottomia. Mutta ehkä kaiken saa organisoitua, kun vain oikein haluaa ja on päättänyt.. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Hmmm... Ei mulla aina ihan riitäkään, sillä keskeneräisiä projekteja on nurkat väärällään ;)

  Mutta kyllä sitä yleensä löytää kummasti aikaa sille, mitä tykkää tehdä. Tytön päikkäriaikana ja iltauniaikana tapahtuu tehokkaasti :) Ja tietty välillä vietetään niitä lökäpöksylöhöilypäiviä, jolloin ei väkerretä mitään. Paitsi ehkä palikkatorneja ja palapelejä ;)

  VastaaPoista