3.4.2010

Aamupalainspiraatio


Lueskelin tänään ystävältäni lainassa olevia sisustuslehtiä aamupalan ohessa. Terkkuja vaan ystävälle ja olin kyllä varovainen, ettei lehtiin tullut kahviläikkiä tai leivänmurusia ;)

Kyseessä on vinopino norjalaisia Vakre Hjem & Interior -lehtiä sekä tanskalaisia Jeanne d'Arc Living -lehtiä. Näiden lehtien sisustustyyli on maalaisromanttinen, joka pienessä mittakaavassa uppoaa minuun. Ihailen tuota tyyliä ja inspiroidun lehdistä kovasti, mutta liika valkoisuus, koristeellisuus ja pitsisyys ei taas omassa kodissani ihan toimisi. Kodin täytyy olla myös käyttöä varten ja välillä osa sisustuslehtien kodeista vaikuttaa hieman museomaisilta. Mutta ideoita näistä lehdistä saa kovasti ja kauniissa kodeissa silmä lepää.

Tässä muutamia ideoita, joita poimin itselleni korvan taakse. Nämä on taas tällaisia tee-se-itse -vinkkejä, joista voi "vaihteeksi" ottaa uusia projekteja työn alle...


 Tällaisen sängynpäädyn toteuttamisesta olemme jo päässeet mieheni kanssa yhteisymmärrykseen eli tällainen meidän makuuhuoneeseen tulee remontin jälkeen. Sängynpääty on ripustettu seinään yksinkertaisesti verhotangon avulla. Kuosia voi myös vaihtaa mielen mukaan, kätevää :)Olen hamstrannut nurkkiini vanhoja ikkunoita, joiden avulla haaveilen toteuttavani sisäikkunoita ja/tai sermejä. Tässä on oviaukkoon upotettu vanhoja ikkunoita.Ja tällaisia pitsillä ja neuleilla päällystettyjä rasioita ja purnukoita voisi askarrella...


Isoäidin neliöitäkin löytyi lehdistä :)

Ja lopuksi vielä pari kattosomistetta, toinen itse tehty ja toinen hieman tavallisesta kynttiläkruunusta tuunattu versio.

2 kommenttia: