1.4.2010

Koukuttava urakka


Tutkaillessani muutamia suosikkiblogejani, oli hauska huomata että moni muukin on kunnostautunut isoäidin neliöiden virkkaamisessa. Itse aloitin urakkani syksyllä ja virkkaan uusia neliöitä aina silloin kun huvittaa. Välillä istun illan sitkeästi virkkuukoukku kädessä ja välillä saattaa mennä viikkoja, etten tee näitä lainkaan.

Eli tasaisen epätasaiseen tahtiin virkattuna näitä on nyt kasassa noin 50 kappaletta ja vielä aion jatkaa urakkaa. Toiveissa on, että meidän prinsessa saa neliöistä huoneeseensa jonkinlaisen täkin tai päiväpeiton. Mummolameininkiä siis neidin sängyn tai puusohvan peitteeksi. Ja sitten kun peitto alkaa olla valmis, niin teen taatusti vielä pari tyynyäkin.

Näissä voi kokeilla kivasti eri väriyhdistelmiä ja neliöiden virkkaaminen on supersimppeliä touhua. Itse katson aina virkkauksen ohessa sujuvasti televisiota. Ja touhu onnistuu varmasti kaikilta, joilla on joskus virkkuukoukku hyppysissä pysynyt. Ohje isoäidin neliöihin löytyy ainakin Viivin virkkausnetistä. Mutta kannattaa olla varovainen, näiden virkkaamiseen koukuttuu nopeasti ;)


2 kommenttia:

  1. En tiennytkään tästä sun projektista! Oon itte juur viime yövuorossa yrittäny selventää kaavaa päähäni enkä oo millään meinannu käsittää mutta jospa tuunkin sun oppiin joku päivä:) Ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  2. Ei oo tullut puheeksi :) Kivaa hommaa, joten koukku kouraan menoksi. Ja juu, avitan tarvittaessa :)

    VastaaPoista