4.4.2010

Sukupolvelta toiselle


Jes! Sain kauan haaveilemani 70-luvun vauvan makuupussin ja aurinkopeiton meidän neidille. Näitä on metsästelty kirpputoreilta tuloksetta, ja lopulta löytyivät lähempää kuin arvasinkaan...

Olen harmitellut sitä, että lapsuudenkodissani ei ole tuo itsellänikin vauvana käytössä ollut makuupussi säilynyt tallessa. Aurinkopeitto löytyy, mutta sen on säilytetty äitini hoteissa serkusten mummolakäytössä, koska peitosta luultavasti tulisi kina sisareni ja minun välille ;)

Sattumalta kävi ilmi, että anoppini on säästänyt miehelläni vauva-aikana käytössä olleen makuupussin ja aurinkopeiton. Sain ne meidän neidille käyttöön, isältä tyttärelle. Niin iloisen väriset ja pirteän näköiset! Kyllä nyt kelpaa nukkua päiväunia vaunussa nostalgisissa kuoseissa. Samoissa, joissa äiti ja isäkin joskus silloin 70-luvulla uinuivat :) Kiitos, anoppi.

Taustalla näkyvät myös aidot 70-luvun Marimekko-verhot. Kankaana on Maija Isolan suunnittelema "Pioni". Nämä äidiltä saadut aarteet koristavat taloomme 70-luvulla tehdyn laajennusosan ikkunoita. Sinne ne sopivat kuin nenä päähän :)

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä! Meillä aurinkopeitto kovassa käytössä, samoin nallemakuupussi omasta äitiyspakkauksestani. Kelpaa kärrytellä kylällä, kunhan kaivan vielä ruskeat retrovaunut esiin :)

    VastaaPoista
  2. Se nallemakuupussi on kyllä kanssa hieno. Tutkailin täältä kirjoittelua noista retromakuupusseista, kun mietin että milloin mikäkin ollut äitiyspakkauksessa:

    http://70-luvulta.blogspot.com/2009/02/vauvan-makuupussi.html

    Mutta tämähän taisikin olla sinne retrovaateharrastajalle jo vanhaa tietoa ;)

    VastaaPoista