20.4.2010

Tulevaa lahjontaa

Kuva: Brio, My First Set Darling

Mietimme hyvissä ajoin tyttärellemme lähestyvän 1-vuotissynttäripäivän lahjusta. Haluamme antaa lapselle jotain kestävää leikittävää, joka pysyisi ehjänä pienen leikeissä ja säilyisi pitkään muistona. Jotain jonka voisi sitten isona tyttönäkin kaivaa varaston laatikosta ja muistella pientä taaperoa.

Itse rakastan puisia leluja ulkonäön vuoksi, mutta myös sen takia että ne kestävät rajuakin kulutusta. Ja mikä tärkeintä, niin neitikin kovasti tykkää omistamistaan puisista leluista, Brion vedettävä mäyräkoira sekä puinen helistin kuuluvat hänen suosikkileluihinsa.

Niinpä suoritin surffailua internetin ihmeellisessä maailmassa ja tutkailin mielekästä lahjaa. Ja lopulta löysinkin melkoisen kultakaivoksen: Brion taaperon junaratasetit. Nämä setit sopivat vähän tyttömäisiinkin leikkeihin! Näistä olen jo pitkään hingunnut tytölle Darling-heposta, mutta sitä ei nettiteitse Suomesta löytynyt ja ulkomailta rahdattuna tulisi kustantamaan melkoisesti. En ole näitä heposia kauppojen leluhyllyilläkään vähään aikaan nähnyt... Jos joku tietää mistä Darlingia voisi vielä saada, niin olen tiedosta kovin kiitollinen.

Kuva: Brio, My First Set Caty

Darling jäi siis vielä haaveisiin, mutta lopulta löysin vieläpä alennettuun hintaan Caty-kissan, joka on kyllä aivan yhtä ihastuttava vaihtoehto. Tämän kisulin tassuissa on magneetit, joilla se voi napata kiinni setin hiirulaisista. Hiirulaisten kuljettamiseen radalla on setissä mukana magneettinen juusto. En malta odottaa kissa ja hiiri -leikkejä! Toivon, että eräs pieni ihastuu kissaan yhtä paljon kuin äitikin ;) Ja tsekatkaapa alla olevat Brion muutkin taaperoiden setit, vähänkö ovat valloittavia! Jos olisin lapsi, niin haluaisin nämä kaikki...

 Kuva: Brio, My First Set Shorty


Kuva: Brio, My First Set Peppo

Kuva: Brio, My First Set Squiddo

Kuva: Brio, My First Set Frogster

Catyn lisäksi on tytölle työn alla toinenkin Briomainen yllätys synttäripäivälle, se pidettäköön kuitenkin vielä salaisuutena ettei vaan tieto vuoda sankarin korviin ennen virallista juhlapäivää ;)

Ja tämän ostoksen myötä menin hetkeksi ostoslakkoon. Päätin sen sijaan jopa hankkiutua eroon pienistä ja vähällä käytöllä olevista vaatteista sekä turhista tavaroista, ja kiikutin omaisuutta myyntiin kirppikselle. Tein tämän tempauksen sen vuoksi, että elämme nyt remontin keskellä ja kaikki ylimääräinen on vain tiellä. Ja vielä suurempi syy ostolakkoiluun on siinä, että remontti nielee paljon rahaa. Niin, remppatarvikkeitahan saa ja nimenomaan täytyy ostoslakonkin aikana ostaa ;)

2 kommenttia:

  1. Onpa ihania! Itsekin ostin Jessellw sen Brion perusjunaradan ja kaikenlaisia osia siihen ( niin aitoja kuin biltema-versioita). Poika vaan ei koskaan oikein innostunut koko radasta :( Täytyy pitää tallessa jälkipolvia varten.. t. Maarit

    VastaaPoista
  2. Onhan tuo perusjunarata jo legenda, mutta ei varmasti kaikkien pienten leikkijöiden mieleen :) Nämä eläinjutut ihquja päivityksiä vanhaan perusrataan. Toivon hartaasti, että tyttö on tästä hankinnasta yhtä täpinöissään kuin äitikin ;)

    VastaaPoista