26.5.2010

Mammakeskiviikko ja sohvaperuna


Meillä on tapana kahden lapsuusystäväni ja lapsikatraan kanssa viettää mammakeskiviikkoa. On ihanaa nähdä ystäviä ja puhua ihan kaikesta maan ja taivaan välillä.

Ja lopettaa tuo keskustelu seinään, kun lapset leikin keskellä koheltavat ja itku katkaisee jutustelun. Jatkaa juttelua rauhoittumishetken jälkeen siitä, mihin jäätiin ennen kohellusta. Tai sitten jostain ihan muusta, kun ajatukset ovat jo karanneet niin kauas, ettei enää kiinni saa.

Seurata pikkuväen touhuja. Nauttia hetki siitä hiljaisuudesta, kun koko touhukopla sattuu nukkumaan viisi minuuttia yhtä aikaa päiväunia. Ja nauttia ihan yhtä paljon siitä metelistä ja kiljahtelusta, kun kaikki taas jatkavat leikkejään yhdessä ja erikseen :)

Ehdottomasti viikon kohokohtia.


Kun ystäväni lapsineen kaasuttivat kotikolon pihasta kohti omia kotinurkkiaan, laitoin pikkuprinsessan päivän toisille unille ja lösähdin sohvalle. Seurana Brittien huippumalli haussa -sarja sekä kupillinen vaahtokarkkikaakaota. Tänään en aio tehdä mitään järkevää.

Ja lupasin ihanille ystävilleni kirjoittaa blogiin siitä, että minäkin harrastan tyhjän toimittamista ja lökäpöksypäiviä, jolloin ei tehdä muuta kuin ollamöllötellään.

En todellakaan ole supernainen, joka jaksaa puuhastella jatkuvasti jotakin... Tänne blogiin vaan tulee yleensä kirjoiteltua niistä puuhasteluista. Mutta tänään kotikolo kuittaa näihin kuviin ja totaalisiin laiskottelutunnelmiin.

3 kommenttia:

 1. Vitsit, noita ihania leluja! Taalla ollaan niin "modernia", etta kaikki lelut on muovisia, pitaa paljon aanta, syo paljon pattereita, niissa pitaa aina olla tuhat nippelia ja nappelia ja maksaa hunajaa. Ja kestaa ehjana noin vartin :(

  VastaaPoista
 2. Briolta löytyy kyllä kivoja puuleluja ja niistä lapsetkin tuntuu tykkäävän, ainakin meidän neiti.

  Monestihan ne on just ne vinkuvat ja välkkyvät muovihärpäkkeet, jotka taas lapsista ovat niitä kivoimpia ;)

  VastaaPoista
 3. Mammapäivät on parhaita!

  Meillä kerhoillaan aina tiistaisin, kaaos on kamala (yleensä noin 5 naperoa ja sama setti vauvoja), mutta on ihanaa tuulettaa pääkoppaa kahvikupin äärellä.

  Vitsi, että teidän olkkari näyttää lokoisalta :)

  VastaaPoista