6.6.2010

Auringonkukkia ja rucolaa


Tämän maalaismamman viherpeukaloa kutitti sen verran, että tein pienen kokeiluluontoisen kasvi- ja kukkamaan. Vaikka omaakin lääniä olisi ihan tarpeeksi kuopsutettavaksi, niin tein kuitenkin istutukset tällä kertaa laatikoihin.

Inspiraatio näihin laatikkoistutuksiin lähti ulkorakennuksen nurkissa lojuvista vanhoista puulaatikoista, jotka ovat passeleita kesäkukille ja minikasvimaille. Ostin jo valkoista maaliakin, jolla maalaan laatikot, mutta niin pitkälle en projektissani vielä päässyt...

Itse istutuksethan tein lähimarketista löytyneisiin muovisiin kukka- ja säilytyslaatikoihin, ja nämä sitten sujahtavat puulaatikoiden sisään. Maalauksen lisäksi puulaatikot kaipaavat varmasti vielä jotkut jalat allensa, jään siis odottamaan inspiraatiota siihen, että mistä ja millaiset jalat keksisin...

Niin ja siis mitä istutin. Syötäväksi herneitä, ruohosipulia ja rucolaa sekä silmäniloksi auringonkukkia, kesäharsoa sekä sekalaisia kesäkukkia :)


Istutusten merkkauskyltit löytyivät lähimarketista. Sateen varalle on jokaisen kyltin alla siemenpussi, jos teksti sattuu pyyhkiytymään. Näppäryyden multihuipennus ;)

Neiti sai tädiltään synttärilahjaksi mansikantaimia, ihana idea tätsältä!


3 kommenttia:

  1. Nam! Vitsit teilla on kylla siella vaikka mita aarteita... Mielenkiintoista ootella, mita kaikkea viela loydatkaan! :) Noi edellisen postauksen pullot on niin hienoja!

    VastaaPoista
  2. Juu, melkoinen aarreaitta tuo meidän ulkorakennus :) Toivottavasti sieltä löytyisi vielä paaaaaljon kivoja juttuja!

    Ja Tanja, mä ARVASIN, että oot tota mieltä! ;) Aion kuitenkin maalata pari. Niitä naturelleja vanhannäköisiä jää vielä kuitenkin useita nurkkiin :)

    VastaaPoista