16.6.2010

Kukitettu sohvaYstävän kanssa tehdyllä hiplaus- ja ihastelureissulla Indiskaan en voinut olla ostamatta niiiiin lähtemättömän vaikutuksen tehnyttä kukallista pöytäliinaa. Pöytäliinan kuosista olisi ollut myös ihastuttavia kuppeja (sellaisia oikein isoja, joista voisi vaikka lusikoida keittoa) ja lautasiakin, mutta iski sitten kuitenkin nuukuus.

Päätin jo liikkeessä, että kangas ei palvele pöytäliinana, vaan ompelen siitä olohuoneen rautasohvaan uudet tyynynpäälliset. Niinpä sitten tein. Ja ommella surautin siinä samalla innostuksissani pari pilvenmuotoista tyynyäkin. Idean tähän sain Pilvitarhan paja -blogista.

Kysyin mieheltäni kainosti, että mitähän hän mahtaisi veikata ompelemieni möhkäletyynyjen esittävän. Hän totesi, että varpaita. Mutta sitten ei pokka enää pitänyt. Juksasi minnuu. Ovat kuulemma kovasti pilven näköisiä.

No, pilviä tai eivät, mutta siinä ovat nyt kukkatyynyt, pari pilvityynyä ja vihreä lintunen tuomassa kesän keskelle olohuonetta. Onpa kätevää, kuinka tekstiileillä voi muuttaa sohvan ilmeen. Sohvan aiemman ilmeen voi kurkata täältä.2 kommenttia:

  1. Todella upeat tyynyt sait aikaiseksi; toivottavasti päästään pian uudelle "hiplailureissulle".

    VastaaPoista
  2. Suoraa saumaa on helppo ommella ;) Ja pian uusiksi :)

    VastaaPoista