20.6.2010

Maailman helpoin uunilohi



Pari kesää sitten ystäväni tarjoili siirtolapuutarhamökillään uusia perunoita sekä yksinkertaista, mutta niin maistuvaa lohta. Kyseinen resepti on ollut kovassa käytössä tuon kesän jälkeen meidän taloudessa.

Lohi maustetaan suolalla ja sitruunapippurilla, oman maun mukaan voi joukkoon lisätä vielä vähän pippuria. Sen jälkeen lohen päälle levitetään suolakurkkukuutioita sekä smetanaa, ja sitten uuniin paistumaan. Ihan parasta uusien perunoiden kanssa, mutta perunamuusin kanssakin toimii oikein hyvin :)


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta reseptiltä;) ja tosiaan niin maukkaalta! Ja olisihan sitä viime kesänäkin saanut, ja ehtiihän sitä vielä tänä kuluvanakin... terveiset siirtolapuutarhasta lähes kaupungin keskeltä!

    VastaaPoista
  2. Terkkuja sinne idylliin keskelle kaupungin ydintä :) Tullaan kyllä mielellään taas visiitille joku kerta!

    VastaaPoista