20.6.2010

Naulakot kaik yhes koos


Tänään on tällä bloggaajalla näköjään päällä tällainen minibloggausten sarjatulitus. Mutta nyt kun vauhtia kerran riittää, niin ei parane pantata juttuja, vaan päivän kolmas blogikirjoitus startatkoon...

Olen hamstrannut nurkkiin erilaisia keittiöaiheisia naulakkoja. Kirppikseltä, marketista ja sisustusliikkeestä. Vanhimmat ovat hankintoja noin kahden vuoden takaa. Melkoinen sekametelisoppa erilaisia ripustimia. Ajatus naulakoiden hyödyntämisestä kirkastui vasta ihan vähän aikaa sitten, kun löysin viimeisimmän Diner-tekstillä varustetun vispilänaulakon.

Tänään vihdoin puri inspiskärpänen sen verran kovaa, että kävin pönkimässä ulkovarastosta sopivan kokoisen ja tarpeeksi rouhean laudanpätkän ja sommittelin naulakot lautaan. Nyt on mieluinen keittiönaulakko valmis!
Käytössä on. 

 
Kello seinällä on kirppislöytö vanhempieni kotikylän kirppikseltä. Samanlainen, erivärinen tosin, koristi lapsuuteni keittiötä.

4 kommenttia:

 1. Heippa!

  Eksyin sattumalta kauniiseen blogiisi! Mukavan monipuolista juttua! Olemme itsekin menossa kesällä Toijalaan tapettitehtaalle, joten tutkin mielenkiinnolla ko. kuvia. Bloggaillaan!
  T: Anu K.

  VastaaPoista
 2. huippuidea ja hieno toteutus!
  Muutenkin sulla on mahtava draivi päällä ja kaikkea kivaa meneillään, hyvä hyvä :)

  -Liisa

  VastaaPoista
 3. Täällä blogissa olen monesti käynyt kurkkimassa ja tykännyt kovasti. Tämä keittiönaulakko on kyllä hieno. Siinä yhdistyy hauska idea ja keräilytavaroiden hyötykäyttö. Meillä mummolassa oli tuollainen kello ja meidän nykyisessä keittiössä samanlainen kahvipannukoukku. Muistoja, muistoja....

  Innokkaana odotellaan mitä uutta tänne ilmestyy ;)

  -Katri-

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivoista kommenteista! Blogistin sydäntä lämmittää tällainen kommenttitulva :) Kommentit on ihan parhaita! Ihanata.

  Anu K., suosittelen tuota tapettitehdasta todella lämpimästi, meitä palveli asiantunteva herrasmies ja tapetit ovat kauniita ja perinteikkäitä. Täytyypä käydä tutustumassa myös sinun blogiisi paremmalla ajalla. Pikavilkaisun tein jo, ja mielenkiintoista perinneremontointia siellä oli meneillään! :)

  Katri, kahvipannukoukku on kyllä aika legenda, siksipä sellainen nostalgiapläjäys on tämänkin naisen matkaan tarttunut. Ja kävipä muuten ilmi, että miehenikin lapsuuteen on liittynyt tuollainen kello. Muistoja todellakin :)

  VastaaPoista