7.6.2010

Vessakirjoituksia


Meidän vessan seinälle saa ja pitää kirjoittaa. Piste.

Ajatus tähän hörhötykseen lähti Marilyn-boordista, jota jaksoin katsella vessaremontin jälkeen kokonaisen vuoden päivät. Sitten täytyi saada tilalle jo jotain erilaista ja Marilynit maalattiin piiloon liitutaulumaalilla. Nyt voi boordin kuvioita vaihtaa vaikka joka päivä ja vessan seinälle saa vapaasti kirjoitella ja piirrellä ystävät ja tututkin. Ystävillekin siis tiedoksi, että kaikki rakkaudentunnustukset, filosofiset pohdinnat, luritukset ja fanitukset ovat tervetulleita kirjoituksia, ja juttujen taso on pidettävä lastenkin silmille sopivana ;)

Luultavasti tämäkin ratkaisu on väliaikainen ja taas pian vessa tapetoidaan kokonaan uudelleen. Niin pieni pinta-ala kun on kyseessä, niin äkkiäkös sen tapetoi... Ja jos talon muutkin tapetit tulevat olemaan Tapettitehtaan perinnetapetteja, ei vessa voi poiketa joukosta... Selityksiä löytyy siis jo valmiiksi, täytyy vaan tuo (remontti)mies vielä pehmitellä asian suhteen ;) Vaihtuvia vessakirjoituksia lueskellaan siihen asti!

Shakkiruutulattiaa ja palloja
Pitkällisen kyltitysmetsästyksen jälkeen kelpuutin nämä kaksi vessan ja kylpyhuoneen ovien kylteiksi. Vaan enpä tiedä sitten, kuinka informatiiviset nämä ovat. Mutta söpöt kuin mitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti