25.7.2010

Maustehyllyn pitsikuorrutus


Meillä on hellan päällä sellainen maustehylly, jota en jostain syystä ole voinut sietää... En tiedä, mikä siinä tökkii ja pahasti, sillä käytännöllinenhän se olisi mausteiden säilytykseen. Siinä olisivat pippurit ja paprikat ruuanlaittoa varten käden ulottuvilla, mutta kun talon rouva on tykästynyt säilyttämään mausteita laatikossa katseilta piilossa.

Olen monena aamuna tuumaillut aamukahvin ääressä, että jotain hyllylle on tehtävä, koska keittiöremonttia joudun odottamaan vielä tuskastumiseen asti. Ja nyt sitten laitoin töpinäksi. Hylly sai aimoannoksen pitsikuorrutusta.

Pitsimäistä kuviota löytyy hyllyn taustatapetista ja hyllyjen reunat saivat perinteiset mummolapitsit yllensä. Eräs ystäväni sanoi osuvasti, että nuo hyllyjen reunuspitsit olivat jotain, mitä riivittiin aina ensimmäisenä irti vuokrakämpistä opiskeluaikoina, kun ne olivat jotain niiiiin kamalia. Niinpä, näin tein itsekin. Kummasti sitä tyyli muuttuu ja nyt on ensimmäiset pitsit viritetty hyllyn reunuksiin ;)

Hyllyn taustalle laittamani tapetti on Tapettitehdas Pihlgren & Ritola Oy:n Lumikide. Tapetti on peruja edellisen talomme remppaprojektista. Tykkään kuosista edelleen todella paljon, ja suunnitelmissa on mahdollisesti käyttää tapettia tämänkin talon rempassa.

Pitsi löytyi kirppikseltä, tuunasin pitsin värikkäämmäksi pujottelemalla pitsiin vaaleanpunaista ja vihreää villalankaa.


3 kommenttia:

  1. Siitähän tuli hieno! Siellä on siis saatu jotain aikaiseksi :) Mä voisin palkata sut päiväksi puuhailemaan tännekin =)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Näillä helteillä tuntuu olevan kyllä työn ja tuskan takana kaikki viitsiminen, mutta kyllä sitä nyt sentään jotain sai väkästettyä. Nyt on kivempi aamukahvitella ;)

    VastaaPoista