6.7.2010

Munakupeista on moneksi


Kirppiskierroksilta on viime aikoina osunut silmiin aivan ihastuttavia munakuppeja. Meillä syödään melko vähän kananmunia, ja vielä harvemmin tulee katettua munakuppeja oikein pöytään asti... Mutta jotenkin olen näihin munakuppeihin kirppuillessani viehättynyt, ja jo ostohetkellä olen pyöritellyt vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia kupeille. Seuraavaksi seuraa siis kolme settiä munakuppeja ja kolme tapaa käyttää niitä.

Ensimmäiset munakupit ovat ehtaa Sarviksen muovituotantoa. Olivat melko kalliit ollakseen kirppislöydös, mutta enpä voinut pinkkisöpöläisiä vastustaa. Nämä päätyvät meidän pikkuprinsessan keittokomeroon kotileikkeihin muovimukien virkaa toimittamaan.


Toiset "kovin negatiiviset" munakupit aion säilyttää ihan perinteisessä käyttötarkoituksessaan. Mielestäni ovat aika vitsikkäät, vaikkakin tiedän niissä oikeasti lukevan kananmunan vieraalla kielellä :) Nämä posliiniset munakupit voidaan kaivaa esiin joskus ja kerran vuodessa, kun on aikaa nautiskella aamiaisbrunssia kaikessa rauhassa.


Sarviksen pinkkien munakuppien bongauksen yhteydessä löytyi myös toiset pinkit munakupit. Nämä jalalliset versiot puuhastelin ihan toiseen käyttötarkoitukseen... Askartelin niistä muutaman muovilautasen kanssa kerrosvateja.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis liimataan vuorotellen lautasia ja munakuppeja pinoon kerrosvadiksi. Näitähän voisi tehdä vaikka minkälaisia riippuen tietysti, mitä aarteita kaapista löytyy tai mitä sattuu kirppikseltä löytämään :)1 kommentti:

  1. Kivoja kirppisbongauksia nuo munakupit ja hauska tapa uusiokäyttää niitä noihin kerrosvateihin. Kiva blogi sulla! - Tampereen tyttö

    VastaaPoista