29.7.2010

Pikkutouhuja


Tänään on rikottu lämpöennätyksiä ulkosalla, mutta me olemme pitäneet sisätiloissa sairastupaa. Päivä on kulunut toipilasta hoivaten, ja äiti on pienen potilaan viihdyttämisen sekä remppamiesten ruokkimisen ohessa puuhastellut jotain pientä. Touhukas päivä kotihiirillä ja onneksi tauti alkaa olla selätetty.


Aamiaista nautittiin pitkään, hartaasti ja herkutellen. Okei, en syönyt tätä kaikkea yksin ;)

Leikkimisen ohessa tehtiin leluinventaario ja vauvalelut laitettiin pesukoneeseen ja kuivumaan. Näitä ei haudata vielä varaston kätköihin, vaan erilliseen lelulaatikkoon. Sieltä voidaan kätevästi ottaa esille, kun tulee pieniä vieraita tai alkaa muuten vaan vauvaleikittämään. Voi, miten iso tyttö meillä jo, kun helistinleikit ovat historiaa...

"Joku" on hamstrannut hymynaamahelistimiä tuleville vauvatulokkaille kirppiksiltä sen jälkeen kun ihanista ihanin helistin poistui äitiyspakkauksesta... Perinteitä täytyy vaalia!


Olohuoneeseen viritettiin jo pari päivää sitten "romuhimmeli". Ostin kirppikseltä Ikean kynttiläkruunun 1,50 eurolla, mutta eihän tuossa metallihärpäkkeessä kynttilät pysy. Toinen merkittävä saavutus oli olohuoneen verhojen viritys. Reipas minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti