24.8.2010

Bebe-leivosta pintaan


Tällä huonekaluhamsterilla on nurkissaan odottamassa 16 entisöitävää huonekaluproggista. Okei, niistä 6 on yhden ruokapöydän tuoleja, joten ei urakka ehkä ole niin paha kuin miltä kuulostaa. Eipä.

Päätin laittaa töpinäksi edes jollain asteella ja ostin näin alkajaisiksi uskolliseen hiomahiireeni uusia hiekkapapereita. Lisäksi zoomailin vesikielellä Tikkurilan "Tunne väri" -värikartan värejä. Värikartan värien nimet toivat mieleen herkullisia mielikuvia, kun vaihtoehtoina oli mm. bebe, pirtelö, mustikkamaito, toffee, vaahtokarkki, leivos, sorbetti ja soft ice. Nam.

Tänään sitten marssin kangaspala kädessäni maalikauppaan livenä tarkastelemaan ja lähdin sieltä kotiin neljän maalipurkin kanssa. Mukaani lähti chai, bebe, mousse ja marilyn. Sormet syyhyää maalaushommiin, kunhan vaan aikaa löytyisi. Toivottavasti pääsen pian esittelemään sitä, mitä näistä purkeista ja siitä kangaspalasta seuraa.


Maalikaupan lisäksi piipahdin tänään kirpparilla ja löysin kivan retrolampun. Jokin aikaa sitten osui kirppikseltä myös käpäliini kaksi metallista lamppua halvalla (1,5 € ja 2 €), jotka täytyi myös ostaa pois kuljeksimasta. Yläkerta on täysin vailla valaistusta ja sinne ajattelin aulaan näitä metallilamppusia ainakin näin alkajaisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti