27.8.2010

Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd

Eli IKEA. Eli Ikean uusi kuvasto. Joka kolahti postilaatikkoon eilen. Tänne ihan landellekin. Syy moisen kolahdukseen oli varmasti se, että tuohon 45 kilometrin päähän kohosi uusi Ikea, joka avasi ovensa viime kesänä. Onhan se kivaa, kun pääsee ostamaan tuoksukynttilöitä ja muuta pientä kivaa lähes "lähikaupasta".

Kuvastohan piti plärätä läpi eilen prinsessan nukahtamista odotellessa. Muutama kiva juttu sieltä löytyi, pikkusälää sanoisin. Jotain äidille ja jotain tyttärelle.

Tuotekuvat Ikea.


Jota voi käyttää näin pitkälle kynttilälle...

 Ja näin pöytäkynttilälle! Näppärää :)

Lapsukaisen leikkeihin voisi ostaa jotain näistä kivoista kankaisista leikkiruokavaihtoehdoista, joita Ikea oli valikoimaansa lisännyt kerralla useamman setin. Meillä keitellään kovasti kahvia ja vatkataan milloin mitäkin keitoksia kattiloissa ja astioissa, joten uskoisin jokin/jotkut näistä olisivat hyvä lisä leikkeihin. Voipi tulla valinnan vaikeus...

Jos ja kun Ikeaan saakka ajelee, niin aina täytyy samalla täydentää kynttilävarastot. Tuoksukynttilöitä, kruunukynttilöitä ja niitä toooosi isoja valkoisia kynttilöitä täytyy ostaa aina varastoon syksy- ja talvi-iltoja valaisemaan sekä tunnelmaa tuomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti