22.8.2010

Juhlan kunniaksi...


... pääsin toteuttamaan itseäni kahdessa kotiäidin "extremelajissa", joissa en tosiaankaan ole vahvimmillani. Askartelussa ja TÄYTEkakun teossa. Jaiks.

Täytekakut tilaan yleensä ystävältäni, joka on itsekouluttautunut huipputaitava kakkutaituri (esimerkin taituruudesta voi kurkata täältä). Kaikki hehkutus hänen taidoistaan on alimitoitettua! Ystäväni ollessa tällä kertaa estynyt tartuin itse vispilän varteen. Tulos oli noh... hmm... kauniisti sanottuna kotikutoisen näköinen ja makuinen, mutta pääasia että TÄYTEkakkua oli pöydässä :)


Kortteja askarreltiin kaksi. Toisessa pikkuprinsessa laittoi luovuutensa peliin, upotti tassunsa sormiväreihin ja viimeisteli teoksen väriliiduilla. Tämä teos unohtui valitettavasti ikuistaa kameralla. Toisen kortin väkertämisessä mietin viisi minuuttia tyhjä pahvinpala edessäni, kunnes inspiroiduin ompeluboxin pitsivarastoista ja kukkahan siitä lopulta tuli.

Extremestä selvitty. Huomenna tiedossa varmasti jotain tutumpaa: remppaa, huonekaluproggiksia tai lähestyvän syksyn myötä kutkuttaisi kaivella kutimia ja koukkujakin esiin... Tai sitten vain ollaan. Sekin on kivaa!

2 kommenttia:

  1. Hyvältähän tuo kakku näyttää, ja ainakin herkulliselta! Itsehän en ole edelleenkään eläissäni tehnyt täytekakkua, siis sellaista perinteistä kermavaahtojutskaa... Toisten tekemänä maistuu paremmalta ;)

    VastaaPoista
  2. Otollinen kuvakulma ja suklaalla naamioitu syötävän näköiseksi ;)

    Mä nautin myös jatkossa toisten tekemiä täyttäreitä ja leivon itse juustokakkuja & muita vastaavia :)

    VastaaPoista