28.8.2010

Rempamppaa

 Kahvihetki omalla, itse tehdyllä parvekkeella.

Taas voisi päivittää remppakuulumisia, kun sillä saralla kuitenkin tapahtuu koko ajan. Kuistin, rappusten ja yläkerran aulan eristäminen on edennyt siihen vaiheeseen, että villat on saatu paikoilleen. Seuraavaksi seinät levytetään sisäpuolelta ja ulkopuolelle nakutellaan lautaverhoilua.

 Villaa


Parvekkeen runko ja lattian pohja ovat paikoillaan, ensimmäiset kahvit ja lounaspizzat partsilla autenttisissa oloissa nautittu. Pikkuväki pysyköön kuitenkin vielä poissa, sillä kaiteet puuttuvat. Terassin laudoista puolet on paikoillaan. Huh. Olemme siis paljon saaneet aikaiseksi, mutta paljon on tekemättä ja koko ajan taistellaan aikaa ja kylmeneviä syyskelejä vastaan...

Seuraava suurempi projekti onkin sitten "välikammarin", meillä ruokahuoneena, sekä työhuoneen 70-luvulla madalletun katon purkaminen, jotta saadaan valmisteltua ruokahuoneeseen tulevan pönttöuunin paikka.

Katto siis tulee kohoamaan samaan korkeuteen kuin olohuoneen remontissakin ja lämmityskuluja tasoittamaan tulee kaksi vanhanaikaista pönttöuunia, toinen olohuoneeseen ja toinen ruokahuoneeseen. Uunit muurataan samaan aikaan, joten tämä "pieni" projekti tulee nyt sitten tähän kaiken muun remontin keskelle.

Katon purkua varten on talkooporukka kasassa huomiseksi ja alankin tästä kokkaamaan huomiseksi murkinaa. Mutta sitä ennen sanon täällä blogistaniassa heipat muutamalle kodistani huomisen myötä katoavalle jutulle. En tule kaipaamaan! ;)

Hei, hei Halltex-katto! Altasi paljastuva puukatto tulee korvaamaan sinut mennen tullen.

Hei, hei kirjava-kukkahärpäke-pinkki-tummake-tapetti! Meillä oli kivaa, mutta valitettavasti alkuhuuman tykästyminen ehti jo muuttua kyllästymiseksi. Jotain vaaleampaa, kiitos.

Psst.. Uusi tapetti on vielä hakusessa, jotain vaaleata Pihlgren & Ritolalta, täytyy tuumailla rauhassa ja mennä livenä pläräilemään.

 Hei, hei verholauta poikineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti