18.8.2010

Sienisatoa

Ring, ring! Kärpässienisoittokello kolmipyöräisen kyytipoikana on ihan must. 

Huomasin keränneeni tiedostamattani sienisatoa kotiimme... Tämä sato ei ole kuitenkaan syötävää, vaan nautitaan silmäillen värikkäitä sienikuoseja, kulutetaan pitämällä vaatteita sekä käyttämällä sieniaiheisia tavaroita.

Näitä erilaisia sienijuttuja on kerääntynyt nurkkiin vaivihkaa mm. alennusmyynneistä ja kirppiksiltä, tuoreimmat täydennykset tein viime viikonloppuna Tallinnassa.

Sienet sopivat syksyyn ja pilkkumaniani on näköjään vain löytänyt uuden muodon... Jep, kärpässienistäkin löytyy pilkkuja :)

P.S. Bongasin myös syksyn Me & I -mallistosta kivannäköisen kärpässienihaalarin.

P.P.S. Greengaten talvikuvasto on ilmestynyt ja mikäpäs muukaan kuvastossa komeilee, kun aivan ihastuttava sienityyny. Tahtoo!

Pino värikkäitä sienikuoseja.

Tallinnasta löytyi tytölle söötti kärpässieniyövalo

Sieninaulakko tyttömäisten tavaroiden säilyttämiseen

Pupullakin on oma sienityyny. Klipsitty ja ommeltu vanhasta vauvan leikkimatosta. 

4 kommenttia:

 1. Käytiin tänään Myllyhermanni-nimisellä tilalla Ylöjärvellä. Siellä oli tehty pihaan erilaisia sieniä laittamalla päällekkäin kaksi sopivan mallista kiveä, toinen lakiksi ja toinen jalaksi. Oli hienoja kuten koko pihakin. t.maarit

  VastaaPoista
 2. Oi oi! Hauska idea, kiitti vinkistä :) Ja voisipa piipahtaa joskus tilallakin.

  VastaaPoista
 3. Hehe, mekin oltiin Tallinnassa, mutta ma-ti päivät... Eli melkein nähtiin ;) Meille ilmaantui matkamuistoina vain lähinnä kenkiä, kun olivat niin ihania!!

  VastaaPoista
 4. No kappas, mentiin siis ihan peräkanaa :) Täytyy myöntää, että kyllä mäkin niitä kenkäaleja zoomailin. Mutta kun tohveli on kokoa 41 (tai jopa 42), niin harvassa oli vaihtoehdot...

  VastaaPoista