17.8.2010

Ulkovaloja ja Tallinna-tunnelmia


Viime viikon alku meni tosi kiireisissä remppatunnelmissa, kun kuistia nakuteltiin siihen kuntoon, että saadaan eristysprojektia valmisteltua tämän viikon koitoksiin. Tällä viikolla on tarkoitus päästä villoittamaan ja sen vuoksi viime viikolla mm. vedettiin sähköpiuhoja.

Sähkötöiden takia täytyi myös tehdä jonkinmoinen päätös ulkovalaistuksesta. Niinpä juoksimme kieli vyön alla kaupoissa tiirailemassa ulkovalaisimia... Huh, valinnan vaikeutta.

Nyt kuitenkin näyttäisi vahvasti siltä, että olemme päätymässä Airamin Kartano-malliston trumpettivalaisimiin. Samasta mallistosta löytyy sekä seinä- että pylväslamppu, ja tämän vuoksi kyseinen malli näyttäisi päätyvän meidän pihaamme valaisemaan. Luonnollisesti lamppu miellyttää myös silmää ja on vanhanaikaisen mallinsa vuoksi talomme henkeen sopiva.

Kuvat: Airam, www.airam.fi

Alkuviikon hötkyilyn, ulkovalokaupoilla juoksentelun ja remontointikiireen jälkeen lähdimme tuulettumaan pienelle minilomalle Tallinnaan. Vanha kaupunki viihdytti jälleen tunnelmallaan ja kaunista katseltavaa riitti upeassa vanhassa arkkitehtuurissa. 


 
2 kommenttia:

  1. Hienot valaisimet valitsitte! Samantyyliset meillä kodissamme, joka taloanne muistuttaa. ;) Tuikku

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hienot ulkovalot teilläkin siis ;) Pylväslamppuversioita ei ollut juurikaan kivoista seinävalaisimista tarjolla, onneksi tämä lopulta löytyi!

    VastaaPoista