18.9.2010

Pipon kukitus
Taas on se aika vuodesta, kun sormet syyhyävät kutomaan ja virkkaamaan. Tuunasin taas vaihteeksi tytön syyspipon. Näitä on harrastettu ennenkin ja ennenkin :)

Parasta uudessa pipossa on, että tämä on kovin mieluinen ja jo hyväksi havaittu. Ostin tytsylle aikoinaan jo odotusaikana vauva-ajaksi kivan ruskean velourmyssykän, joka olikin ahkerassa käytössä kunnes jäi pieneksi. Voi onnea, kun kesällä bongasin isomman samanlaisen kirppikseltä.

Uusi myssy sai seurakseen sateenkaarenkirjavan kukan. Kukasta tuli vähän iso, vaikka vain kolme terälehtikerrosta koukutin menemään. Syynä oli paksu Novitan flip flop -lanka. Ei ehkä ihan noin paksu lanka sovi virkatuille kukkasille, kun kukkien terälehdet eivät taivu yhtä kivasti kuin ohuemmalla langalla. Ihan kivaltahan tuo lopulta näytti ja kukan suuresta koosta huolimatta pipo pysyi tasapainoisesti päässä ja neidin pää suorassa ;)

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia kukkasia! Minua eivät virkkuukoukut tottele. Mahdatko tehdä kukkasia myyntiin asti? Sopisivat hyvin huopatossuihini.. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllähän noita myyntiinkin asti liikenee. Jos olet kiinnostunut, niin laita sähköpostia poppelinankoti@gmail.com :)

    VastaaPoista