16.9.2010

Ruusuista


Työnurkkauksen levytyksiä purkaessa, paljastui kerroksien alta tällaista ihanaista ruusutapettia. Sitä saimme esiin melko suuren pinnan, jotta kokonaisuus hahmottui. Kunnes sitten taas revimme ja riivimme sen pois hirsiseinän paljastamiseksi. Hetken sitä kuitenkin ihailtiin, ikuistettiin kameralla ja otettiin palasia talteen.

Toinen ruusuinen kummastus löytyy toistaiseksi olohuoneesta. Ostimme aikoinaan vahtikoiralle Ikeasta hänen makuunsa liian tyylikkään nukkumadivaanin. Tuo peti ei ole vahtikoiraa miellyttänyt, ja siinä on nukuttu ehkä noin 3 kertaa...

Pikkuprinsessa sen sijaan on aina tykännyt kiivetä "koiran sohvalle" jalkojaan heiluttelemaan, joten päätin verhoilla sohvan uudelleen tyttären käyttöön. Maalasin samalla jalat ja poistin kulmassa olleen selkänojan. Näin on "rahimaisempi" ja on helpompi verhoilla uudelleen. Jätin takaportin auki uudelleen verhoilulle, sillä vaikka ihastuin kovasti löytämääni vanhahtavaan ruusukuosiin, mietitytti kankaan sini-turkoosipohjaväri. Mutta kun muuta väriä ei ollut tarjolla, rohkaistuin ja jatkan tutustumista itselleni sisustuksessa vieraisiin sinisen sävyihin.

Alla entinen koiran peti, nykyinen tyttären rahi/sohva/divaani/penkki, miksi tuota nyt haluaakin kutsua :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti