25.10.2010

Coffee-to-go ja possut


Meillä asuu kahvimonsteri, joka siemailee kahvia kertakäyttömukista, kun ajaa töistä kotiin. Samalla auton etupenkki täyttyy pikkuhiljaa kertakäyttömukien armeijalla. Mutta eipä enää! Ostin kahvimonsterille coffee-to-go -mukin. Muki on keraaminen ja siinä on silikonikansi. Hyvästi kertakäyttömukit ja tervehdys ekologisempi ratkaisu! Kahvimonsterikin kehui tykkäävänsä mukistaan.

Tänään neiti nuhanenä torkkui megapitkät päikkärit, joten sinä aikana lopettelin viikonloppuna alkaneen siivouksen sekä siirtelin aikani kuluksi tavaroita paikasta A paikkaan B. Kaivoin samalla Mailegin joulupossut esille pikkuhyllykköön maatuskojen seuraksi. Koska jouluun on vielä kaksi kuukautta, niin sovitaan, että nämä nasut ovat nyt toistaiseksi ihan tavallisia possukoita. Vielä ei parane tuoda joulua tupaan. Mutta sitten, kun tuodaan, niin himoitsen possurivistön täydennykseksi Mailegin pehmopossua...


Himoittu joulupossu. Kuva: Maileg www.maileg.dk

Illalla fiilisteltiin kynttilänvalossa. Kynttilät kuuluvat toki jouluun, mutta ovat muutenkin pimeän ajan piristys. Meidän kotikolossa kynttilät kuuluvat koko vuoteen, niitä poltetaan kesäisinkin.

4 kommenttia:

 1. Moi Tiia!

  Pikainen moikkaus vaan ja terkut!
  Sun blogi on edelleen niin ihana ja raikas, kiva lukea!
  Harvoin vaan tulee kommentoitua, mut nyt laitan terkut kun näin susta unta viime yönä :)
  Koitetaan nähdä jossain vaiheessa! Tänne espooseen kutsu edelleen voimassa. Täällä, siellä tai maalla (silla toisella maalla, meidän yhteisellä)!
  :) Liisa

  VastaaPoista
 2. Heippa hei! Kiva, kun kävit moikkaamassa :) Kiitos kaunis blogikehuista. Punastun ihan.

  Juu, olisi aivan mahtista nähdä jossain välissä. Meidän landelle myös edelleen kutsu voimassa :) Ja hei, laitahan viestiä jotain kautta, kun matkaatte sinne "toiselle maalle"! Terkut kaikille!

  VastaaPoista
 3. Hei! Tuo termosmuki on aivan ihana! Itselläni oli samanlainen tummanruskeana, mutta se tippui juuri viime viikolla lattialle. Olen yrittänyt etsiä uutta kaikkialta, mutta en ole löytänyt. Löysin sattumalta tämän kuvan blogistasi ja kysyisin mistä hankit tämän termosmukin? Voi olla ettei niitä enää löydy, koska muki on jo aika vanha, mutta ainahan voin yrittää etsiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoi! Tuon termosmukin ostosta on jo tovi vierähtänyt, mutta meidän kylän Tokmannilta sen taannoin ostin. Toivottavasti lykästää ja löydät uuden tilalle :)

   Poista