31.10.2010

Pienet pilkulliset

Okei, minulla on vakava ongelma. Myönnetään. Ongelmani on, etten voi vastustaa pilkkuja! Tästä aiheesta olen avautunut ennenkin, mm. sienipostauksessa. Pidän pilkuista, ja siten tavallisten pilkkuaihioiden lisäksi myös kärpässienikuviot sykähdyttävät. Sama juttu on leppäkerttujen kanssa. Tosin luulen, että leppäkertuista tykkäämiseen liittyy myös kivat lapsuusmuistot. Niiden pilkkujen lisäksi siis.

Nyt on hamstrattu taas lisää pilkkuja. Ostin pilkullisia kahviastioita sisältävään pieneen vitriinikaappiin tylsien valkoisten nuppivetimien tilalle Indiskasta pilkulliset vetimet. Tosin myönnän, ettei nuppien väri miellytäkään niin paljoa kuin miellytti kaupassa. Vaihtoehtona oli myös roosat. Pitäisiköhän käydä vaihtamassa... Hmm.Viikonlopun sukulointireissulla Pohjanmaalle tarttui kirppispiipahdukselta matkaan myös pilkulliset peltipurkit. Rosinad ja kohv. Heikolla vironkielen ymmärryksellä tulkkaisin nämä rusinoiksi ja kahviksi. Toiselta sivulta löytyy sitten sama venäjäksi, ja sitähän en ymmärrä senkään vertaa.


Ystäväni kertoi kierrelleensä kesällä Virossa kirpputoreja ja bonganneensa ilmeisesti näitä samoja peltipurkkeja, ja vieläpä hyväkuntoisina (nämä nyt bongaamani olivat vähän kärsineitä). Täytyypä siis lähteä joskus Viroon asti kirppiskierrokselle!

2 kommenttia:

  1. Tiia tää on niiiiin hieno blogi!!

    VastaaPoista
  2. Kiiiiitos :) Olen immarreltu. Teidänkin blogi on mahtava!

    VastaaPoista