23.10.2010

Uusi ilme

Pikainen päivitys vain tähän väliin... Kello lyö kohta yhtä yöllä ja rouva Poppelina täällä vaan photoshoppailee ja bloggailee!

Päivitin blogini ilmettä hieman tuollaisella yläbannerin kahvikupposella. Hermonikin menetin tässä samalla, sillä Blogger pakkaa kuvaa sen verran, että sen laatu kärsii. Argh! Täytyy varmaan yrittää päiväsaikaan korjata asiaa, nyt sekaan sallitaan hieman pikselimössöä.

Ilmeen päivityksen myötä samalla esittäydyn oikealla nimelläni. Hei, olen Tiia. Alkoi tuntua hassulta blogata nimimerkin kautta, kun tiedän että monet ystävät ja sukulaiset lukevat tätä blogia ja tietävät oikean nimeni. Voin siis aivan hyvin olla Tiia täällä blogistaniassakin ja silti pysyä melko anonyyminä. Meitä Tiioja on täällä Suomessa kuitenkin noin 9000 kpl.

Eipä tässä muuta kuin nukkusmaille ja palailen tässä viikonlopun aikana "ihan-oikean-blogikirjoituksen" merkeisssä. Öitä!

5 kommenttia:

 1. Mun mielesta ylabanner nayttaa nainkin ihan hyvalta, mutta ymmarran kylla, etta kun on visio mielessa siita milta kaiken pitaisi nayttaa, niin silloin se on :)

  Ma olen miettinyt samaa tuon nimimerkin suhteen... Mutta toistaiseksi piilottelen nimimerkin takana ;)

  VastaaPoista
 2. Itseäni häiritsee tuo Poppelina-tekstin ympärillä oleva pikselimössö. Töissä kun on tottunut niuhoamaan kuvan laadun kanssa, niin sama meininki jatkuu vapaa-ajalla ;)

  Pitkään harkitsin nimimerkin hylkäämistä ja nyt toimin. Näin on nyt jotenkin luontevampaa blogata.

  Kukin taaplaa tyylillään ja sullahan on oikein hyvä & osuva nimimerkki! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu, että vierailit minun luona, sillä nyt minäkin löysi sinut!! ;) Täällähän on oikein kivan näköinen blogi! Täytyypä kahlata jutut loppuun! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tää sun blogi!! Mielettömän hienoja kuvia ja sun maustehylly, ihan mahtava! Mä haluan teidän luo sellaselle bed&breakfast lomalle, mihin tahansa suuntaan katsoo niin aina löytyy jotain kaunista ja itsetehtyä :)
  Laitan linkin tänne meidän blogilistaan.
  t:Sini

  VastaaPoista
 5. Jee, kiva että tulitte vierailulle. Tervetuloa! Olen immarreltu kehuista :) Sini, joka suunnasta löytyy myös remonttityökaluja, remppapölyä, lautakasoja ja muuta ylimääräistä roipetta, ne eivät vaan pääse kuviin asti ;)

  VastaaPoista