21.11.2010

Voihan tekniset ongelmat... Jee, Tampere Vintage!

On tämä nyt surkeata yritystä tämä minun bloggaaminen näinä aikoina... Ensin sairastelin ja päivitykset laahasivat. Nyt on sitten kaikki tekniset laitteet tehneet tenänsä, eikä onnistu kuvien kanssa bloggaaminen.

Oma rakas läppärini otti ja lopetti yhteistyön. Sanoi vain "piip", eikä enää käynnistynyt. Nyt lainassa mieheni läppäri. Surku suuri oman tietsikan puolesta, sillä kovalevy täynnä kuvia (joita tännekin piti latailla) ja niistä ei tietenkään ole otettu varmuuskopioita. Lapsen kuvat tässä eniten surettavat, jos niitä ei jostain syystä saisi pelastettua. No, ei maalata piruja vielä seinälle, vaan pidetään sormet ja varpaat ristissä, että koneelta saadaan talteen kaikki tärkeä.

Mutta kunhan tekniset vastoinkäymiset loppuvat, niin lupaan tuoretta kuvamateriaalia rempasta sekä ennen kaikkea niistä paljon puhutuista pönttöuuneista! :)


Tekniikasta muihin asioihin... Tänään kävin Tampere Vintagessa ihastelemassa kaikkea oikeasti vanhaa ja kaunista sekä ennenvanhan hengessä tehtyjä uusia tuotteita. Tapahtumassa oli esillä ja myynnissä todella paljon kauniita vaatteita ja koruja. Joitakin lastenleluja ja -kenkiä oli myös, mutta vähän vanhoja lastenvaatteita. Huonekalujakin oli tyrkyllä ihan minimaalinen määrä. Silti oikein mukava tapahtuma, vaikka en vintage-mekkoja lähtenytkään hamstraamaan.

Sweet Tooth -nallekarkkikorvikset. Kuva Kooky Gems: www.kookygems.com

Itse ihastelin ja hypistelin Kooky Gemsin koruja. Valikoimassa oli makeita Sweet Tooth -koruja, joita löytyi mm. englanninlakritsin, nallekarkkien ja King Kong -karkkien muodossa. Lisäksi Kooky Gems kierrättää koruihin vanhoja leluja, mm. legoja. Kooky Gemsin koruja myy ainakin tamperelainen liike, Forget Me Not, joka oli myös mukana tapahtumassa. Heillä on liikkeessään kuulemma laaja valikoima lastenvaatteitakin, mutta niitä ei ollut tapahtumassa mukana. Täytyypä käydä tsekkaamassa.

Tampere Vintagessa oli mukana myös ystäväni tuotemerkki, Venja D. Sign. Ystäväni valmistaa koriste-esineitä, sisustustavaroita ja koruja kierrättämällä vanhaa ja yhdistelemällä mukaan uutta. Jos kamerani olisi latingissa ja tekniikka pelaisi, lisäisin tähän kohtaan kuvan häneltä lahjaksi saamastani todella kauniista piirakkavuokaan tehdystä taulusta. Mutta koska tämä ei nyt onnistu, laitan mukaan linkin Olivia Rougen nettikauppaan, jossa Venja D. Sign edustettuna. Niin hienoja juttuja, kannattaa tsekata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti