10.12.2010

Jotain jouluista


Olen tänä vuonna ollut erityisen saamaton joulupuuhien suhteen. Jouluun on kaksi viikkoa: osa lahjoista vielä ostamatta ja suurin osa jouluvaloista virittelemättä (!!!). Jouluvalojen osalta yleensä aina kyttään naapuruston ikkunoita ja ensimmäisten rohkeiden joukossa aloitan valojen laittamisen. Hyvissä ajoin. Mitään hillitöntä valoshowta en ikkunoihin ja pihaan halua, vaan yksinkertaiset kyntteliköt, tähdet ja valosarjat toimivat parhaiten. Ja ei missään tapauksessa värillisiä valoja, ne tuovat mieleeni joulun sijaan yläasteen discot.

Jotain jouluista olen kuitenkin viritellyt ja tarkoituksena on tulevan viikonlopun kotihiireilyn ja lepuuttamisen ohessa puuhastella enemmän joulutunnelmaa kotiinkin. Parhaimman joulutunnelman tuovat kuitenkin tärkeät ihmiset, jotka saapuvat tänäkin vuonna meidän kotikoloomme maalaisjoulun viettoon. Tunnustaudun vuosi vuodelta enemmän jouluihmiseksi. Me like Christmas.

P.S. Sain blogiurani ihka ensimmäisen blogitunnustuksen Sweet Home Lystimäen Terhiltä. Kaunis kiitos! Olenpas kovin immarreltu ja otettu moisesta :) Täytyy ottaa työn alle blogitunnustusviestikapulan eteenpäin välittäminen...

Tonttupuuhat on aloitettu ja paketointi on hyvässä vaiheessa.

Täydennän joka joulu joulukoristevalikoimaani parilla uudella koristeella. Voitte vain kuvitella millainen sekametelisoppa kuusesta on muodostunut ;) Onpahan paljon kivaa katseltavaa! Tänä vuonna valikoimaa täydennettiin kärpässienillä.

2 kommenttia: