14.12.2010

Joulupurnukka


Joulua tulee nyt joka tuutista. Niin täältäkin. Tässä lyhyen postauksen muodossa joulupurnukat, jotka sisältöineen puuhastelin ystäville joulumuistamisena. Itse purnukassa ei ollut juurikaan puuhasteltavaa, vaan kyseessä on ihan Ikean peruslasipurkki joka sai ympärilleen pitsikoristuksen. Sisältönä minipipareita piparminttukoristeilla sekä kylkiäisenä piparminttukeppejä ja -tikkareita. Makeata joulua.

Yritän sitkeästi pitää kiinni siitä, että annan ystävilleni lahjaksi jotain itse tehtyä. Tänä vuonna energiat kohdistettiin leipomiseen ja purnukkapuuhiin. Remonttikaaos ja muut touhut ovat laskeneet energiatasoja sen verran, että en saanut suunnittelemiani käsityöproggiksia materiaalihankintoja pidemmälle. Blääh. Onneksi ystäviä voi muistaa muulloinkin kuin jouluna :)

3 kommenttia:

 1. No ma olisin ainakin ollut otettu tuollaisesta muistamisesta, nam! Edellisen postauksen sienet aivan mahtavia ja paketit upeita!

  Ma oon pikkuhiljaa kanssa loytamassa meidan perheen omat joulutraditiot, joten me too jouluihminen :) Antaa tulla vaan joka tuutista ja tortusta!

  VastaaPoista
 2. Sama päähänpinttymä täällä: ystäville lahjaksi jotain itsetehtyä. Kiirus vaivasi myös minua ja askartelin tänä jouluna remontin keskellä JOULUILOA- koristeita vanhasta harmaasta laudasta, vanerista sekä pellistä. Hyvä idea lahjaksi tuo kaunis purnukka pitseineen ja herkkusisältöineen. Laitan muistiin ensi joulun varalle.. =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos purnukkakehuista. Anun Jouluiloa-koristeet kuullostavat mahtavilta!

  VastaaPoista