28.12.2010

Parempia kuvia?

Joulu on juhlittu mukavissa merkeissä. Meidän joulumme oli kotona vietetty neljän sukupolven maalaisjoulu. Syötiin, seurusteltiin, syötiin, saunottiin, syötiin ja odotettiin joulupukkia. Kaikista pienimmät odottivat valkopartaa malttamattommin. Meidän pikkuneiti ei vielä paljoa pukista perustanut, mutta tanssi tomerasti "Tuiki, tuiki tähtösen" serkkutyttöjen säestämänä pukille. Ja lahjojen päälle hänkin toki jo ymmärsi :)

Joulupukin tonttuapulainen oli tänä vuonna ollut niin ihana, että oli hommannut pukin konttiin monivuotisen haaveeni: ikioman järjestelmäkameran! Nyt siis ehkä on odotettavissa parempia kuvia tänne blogiinikin, kun on välineet kunnossa ja pokkarikamera vähemmällä käytöllä. Innoissani olen paparazzannut kaikkea mahdollista. Vitsit, miten kivaa on ottaa kuvia kunnon kameralla!

Palailen meidän kodin joulutunnelmiin kuvin, kunhan saan uudesta kamerasta ladattua kuvia tähän koneelle. Odottelen, että tekninen tuki (lue: mieheni) saapuu kotiin ja opastaa asiassa.

Ihanan rauhallisia, rentouttavia välipäiviä kaikille! Itse lomailen tämän viikon ja aion ottaa rennosti, jotta jaksaa taas ensi vuonna tehdä töitä :)

Uusin leluni <3


3 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Sain kameran kanssa joululahjaksi! Hyvä me ;)Ja samoja koneelle lataus ongelmia täälläkin..

  VastaaPoista
 2. Huippua! Onnea uudelle kameralle!
  Meillä on lahjaksi saamasi kameran sisarmalli ja hyvin toimii!! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kivaa omistaa kunnon kamera. Kuvaus sai taas uutta pontta! Jatketaan me tytöt kuvaamista :)

  VastaaPoista