22.1.2011

Entinen asunto

Olemme mieheni kanssa remontoineet laskujeni mukaan kolmea kerrostalokämppää ja kahta omakotitaloa. Kertaakaan ei ole omaan makuun sopivaa kotia löytynyt kertaheitolla, vaan "pientä pintaremonttia" on täytynyt tehdä. Niinpä ajattelin tässä blogauksessani esitellä kuvia entisestä projektistamme. Kaupunkikämpästä, johon muutimme omakotitalon myymisen jälkeen ottamaan aikalisän ja pohtimaan, että mihin seuraavaksi suuntaamme.

Vuosi siinäkin vierähti ja kämppä ehdittiin remontoida lähes kokonaan pinnoiltaan. Mielenkiintoinen projekti, tai kodiksi kai sitä voisi kuitenkin kutsua :) Kuvien laatu ei ole priimaa, vaan nämä on napsittu hätäisesti myynti-ilmoitusta varten sen jälkeen, kun päätös maalle muutosta oli sinetöity.

Olohuoneeseen tapetoitiin musta ja valkoinen seinä, kuvio on kumassakin sama. Nurkassa näkyvä "tankohökötys" on kattimattien raapimis- ja kiipeilypuu, jos joku ihmettelee.

 

Olohuoneen sohvanurkkausta ja valkoista seinää.


Mustaa seinää.

Pieni kurkistus keittiöön.

Keittiön toisella seinällä näkyvä mustapohjainen tapetti on Romon Saiuri-tapettia. Tätä löytyi webistä enää limekukkaisena, kun taas meidän tapettimme oli punakukkaista.

Kuva: Romo Fabrics and Wallcoverings, www.romo.com

Jos tästä kämpästä olisi nyt tarjolla niitä "remonttia ennen" -kuvia, niin voin kertoa että muutos oli melkoinen "haaste". Kämppä oli edellisen omistajan makuun remontoituna kauttaaltaan melko vaaleanpuna-violettiväritteinen ja täynnä erilaisia koristemaalauksia sabluunoin toteutettuna.

Valkoista maalia kului litrakaupalla ja seinien tapetoinnit vaihtuivat kauttaaltaan. Sisustuksemme värimaailma oli silloin musta-valkoinen, ja silloinen kotimme näyttää tosiaankin tyystin erilaiselta kuin nykyinen maalaiskotimme :) Kiva näitä on fiilistellä. 

Tykkäsin tästä asunnosta remontin jälkeen kovasti, mutta ihan kodilta se ei kuitenkaan ehtinyt tuntua. Kyllä se Koti isolla Koolla löytyi vasta täältä maalta.

3 kommenttia:

  1. Upeita tapetteja olettekin osanneet valita!

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköinen koti on edellinenkin ollut. Meidän pitäisi kohta uskaltaa laittaa myyntiin nykyinen kotimme eli tämä kaupunkikämppä. Iiks. Koti isoll K:lla on ollut jo pitkän aikaa Ylätalo.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Tsemppiä "Ylätalolaisille" kaupunkikämpän myyntiin :) Tämän nyt esittelemäni kämpän ensimmäisessä näytössä kävi yksi katsoja, jonka kanssa päästiin heti kauppoihin. Melkoinen onnenpotkaisu! :)

    VastaaPoista