7.1.2011

Hei hei, joulu!


Tekniset ongelmat ovat takana päin, ja sain vihdoin ladattua uudesta kamerasta kuvia tietokoneelle (tai no, mieheni tässä hommassa onnistui... :)). Kamerasta latautui koneelle joulukuvia, niinpä osuvasti näiden kuvien myötä sanon heipat joululle.

Perinteisesti olen loppiaisena kerännyt joulukamat pois nurkista, mutta eilinen meni laiskotellessa. Tänään aion ottaa laiskottelun takaisin ja riisua kodin kaikista jouluhörhellyksistä. Jokunen valo saa jäädä pimeyttä kirkastamaan.

Vuosikin on tässä edellisen blogipäivityksen jälkeen vaihtunut. Nyt elätään meidän perheen osalta taas tapahtumarikasta vuotta 2011. Perhelukumme kasvaa yhdellä alkukesästä :) Siksipä olen "sairastellut" (= voinut pahoin) ja laiskotellut blogipäivitystenkin kanssa. Energia on mennyt ihan muihin juttuihin :)Taustalla olevan vanhan astiakaapin ostin kuvatekstiviestin perusteella kuluneena syksynä. Kuvassa vääristyy melko pieneksi, mutta todellisuudessa hotkaisi sisäänsä valtavan määrän astioita. Kaappi odottelee tuunausta, kunhan emäntä on taas kykeneväinen... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti