30.1.2011

Kirpputorilla

Varoitus! Tämä bloggaus on puhdasta fiilistelyä tämänpäiväisillä kirppislöydöillä :) Itse tykkään kovasti lukea muiden bloggauksia kirppisbongauksista, joten heitän lusikan soppaan ja esittelen päivän saldon.

Rrrrakastan kiertää kirppiksiä. Kierrätys ideologiana on lähellä sydäntäni. Lisäksi vanhoissa tavaroissa on nostalgiaa sekä itseäni miellyttävää ajan patinaa. Itse toki ostan kirpputoreilta myös ns. uusia tavaroita, kuten vaatteita, leluja ja kirjoja. Lastenvaatteiden osto kirpputorilta on kovin järkevääkin, sillä pienet koot ovat käytössä niin vähän aikaa, eivätkä siten juuri kulu - usein löytää jopa käyttämättömiäkin vaatteita.

Kirppistely on myös haastavaa ja ailahtelevaa puuhaa, sillä monesti joutuu lähtemään kotiin tyhjin käsin. Usein kuitenkin löytyy jotain lastenvaate- ja kirjaosastoa tai pientä/suurta kivaa kotiin. Välillä löytyy vähän enemmänkin, ja tänään oli juuri sellainen päivä! Oi-joi, mitä aarteita löysinkään. Kuinka voikaan pieni ihminen tulla niin iloiseksi toisen vanhoista tavaroista. Helposti :)

Pino vaatteita. Raitaa ja pääkalloa sekä velourmyssy. Myssyn voi tuunata tai jättää ihan tuollaiseksi.

Rivi Meandi-haalareita.

Kuvassa olevia Meandi-haalareita en suinkaan kaikkia bongannut tänään kirppikseltä. Päivän löytö on ensimmäiset vihreät, ruskealla sydämellä varustetut velourhaalarit.

Pupu- ja sienipöksyt on ostettu Meandi-kutsuilta ja pususammakkohaalarit bongattu viime syksynä kirppikseltä. Kuten kuvasta käy ilmi, olen ihastunut näihin haalareihin melkoisesti. Sen lisäksi että ovat kivannäköisiä ja hyvälaatuisia, ovat myös pitkäikäisiä pitkän selkäosansa ansioista.

Juuri tsekkasin Meandin kevätmalliston tuoreimman haalarimallin, se on söpö kilpikonna. Luulenpa kuitenkin, että oma haalarikiintiöni on täynnä nyt, kun kaikkia kokoja löytyy eri malleina :)

50-luvun paperinukke, uustuotantoa. 

Yksi kirppispöytä oli väärällään vanhoja paperinukkeja, joukossa sekä uustuotantoa että oikeasti vanhoja nukkeja.

Valitsin joukosta mielestäni kauneimman neidon, 50-luvun paperinuken (uustuotantoa), jonka ajattelin kehystää tytön tulevaan huoneeseen. Nätti kuin mikä.


Äidillekin löytyi jotain. Värikäs käsilaukku, jolle on tiedossa käyttöä jo heti muutamissa helmikuun kekkereissä. Kivaa päästä vähän ulkoiluttamaan tätä veskaa!

Hyvistä ystävistäni löytyy myös kovia kirpputorikiertäjiä. Heidän kanssaan keskustelut usein alkavatkin: "Arvaa/Kato, mitä löysin kirpputorilta..." Vain toinen kirpputorien heavy-user voi ymmärtää sitä voitonriemua ja loistavaa fiilistä, jonka hyvästä kirppislöydöstä saa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti