29.1.2011

Tuolit, elukat ja uunit

Rumanvihreät tuolit olohuoneen kalustuksessa. Kirppikseltä löytynyt ryijymatto matchaa tuolien kanssa, jei. Neidin Kitty-kärry on ajettu jokailtaiseen "parkkitaloonsa" pöydän alle :)

Tänään oli siivouspäivä, jonka seurauksena pääsin taas vähän pyörittämään mööpelikarusellia. Olohuoneeseen roudattiin varastosta todelliset "shabby chic" -tuolit, joista tein kaupat viime kesänä naapurin kanssa. Maksoin tuoleista 10 euroa/kpl, ei paha mielestäni, kun värikin sattui olemaan suosikkiani, ihanan kamalaa rumanvihreää.

Näin iltasella aamun siivousrehkimisessä ei tunnu olevan järkeä... Pakkaa (ja kämppää) sekoittaa ihmisasukkaiden lisäksi tällä hetkellä neljä karvaista kaveria. Oma vahtikoiramme on saanut seuralaisen hoitokoirasta, joka majailee viikonlopun ylitse nurkissamme. Kissat ovat vähän helisemässä uuden innokkaan karvanaaman kanssa. Vielä pentuvaihetta elävä viikonloppuvierailija ei ihan tajua sitä, että kissat eivät hänestä perusta eivätkä innostu koiramaisista leikeistä.

Pikkuneiti iltatouhuissa. Touho-kissa loikoilee sohvan selkänojalla ja vahtikoira omassa punkassaan sohvan päässä.

Tähän loppuun ajattelin laittaa vielä olohuoneen pönttöuunista ennen- ja jälkeen-kuvat. Jonkin asteinen muutos on havaittavissa :)

Olohuoneen ja ruokahuoneen pönttöuunien rangat viime kesänä omalla pihalla purettuina muista kohteista.

Olohuoneen pönttöuuni tällä hetkellä. Tämä yksilö odottaa vielä pari kerrosta maalia pintaansa. (Jos tarkkaan katsoo, niin huomaa, että yläkehikko maalattu vasta kerran ja alakehikot kaksi kertaa...) Kuvassa vilahtaa myös hoitokoira.

p.s. Pahoitteluni mielikuvituksettomasta otsikosta, tänään ei vaan raksuttanut...

2 kommenttia:

  1. Hei, kertoisitko mikä on tuo kiva tapetti olohuoneessa? :)
    t. Katariina

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Vasta nyt huomasin kysymyksesi, joten vastaus on viivästynyt. Kyseessä on Tapettitehtaan Pro Finlandia ruskeasävyisenä. Tässä linkki vielä Tapettitehtaalle:

    http://tapettitehdas.fi/fi/tapetit/kaikki-mallit/68950

    VastaaPoista