13.2.2011

SunnuntaibongauksiaTätä tilannetta ei voinut olla ikuistamatta. Vahtikoira nukkuu päivätorkkuja aavistuksen verran pynttäytyneen rotutoverinsa seurassa. Kaksi leidiä. Kaksi koiraa. Kaksi marjaa. Humoristinen tyynyliina on ostettu H&M Homesta.

Lisää koiruuksia: pikkuneiti taluttamassa omaa koirakaveriaan.

Lueskelin aikani kuluksi tänään paria sisustuslehteä ja bongasinkin niistä muutaman kivan jutun. Yksi näistä kivoista löydöistä oli hyllynreunanauha. Olen joskus ostanut kirppikseltä itsestään teippautuvaa hyllynreunanauhaa ja miettinyt, että mahdetaanko moista enää valmistaa. Kyllä valmistetaan! Ruotsalaisella Koloni Stockholmilla on valikoimissaan muutamakin kaunis hyllynreunanauhamalli. Näitä voi Suomessa ostaa ainakin Coloren nettikaupasta.

Kirsikkaista hyllynreunanauhaa. Kuva: Koloni Stockholm

Kuvassa kirppikseltä ostettu hyllynreunanauha koristaa astiakaappivanhuksen hyllyjä.

Toinen kiva bongaus oli Arabian uusi muumimuki. Nipsun äiti Sosuli on saanut oman pinkin mukinsa. En ole superfanaattinen muumimukien keräilijä - meiltä ei löydy koko "kaupanhyllyvalikoimaa" mukeista. Melko mukava kattaus muumeja kuitenkin on ajansaatossa kaappiin pesiytynyt, ja kyllähän tuosta vaaleanpunaisesta Sosuli-mukistakin mielellään kahvia hörppisi.

Nyt kun nuo yleisemmät muumihahmot on jo mukeissa käytetty ja siirrytty selvästi tuntemattomampiin hahmoihin, toivoisin että näkymätön lapsi "Ninni" saisi myös oman mukinsa. Onkohan Arabialla jotain muumimukeja koskevaa palauteboxia, jonne voisin toiveen esittää...? :)


Loppuun vielä kuvatus projektista, joka etenee hitaasti mutta varmasti. Olohuoneessa on käynnissä katon maalaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti