6.2.2011

Tilkkupeitoista


Olen hamstrannut kotiini kivoja kankaita ja ajatellut, että jonain päivänä aloitan ompelemaan tilkkupeittoa. Elämäni ensimmäistä. Olisi hienoa, jos homman osaisi ja olisi jotain kokemustakin moisesta. Tilli Mössönpoika -blogissa ovat äiti ja tytär laittaneet tilkkupeittoon parastaan, lopputulos on ihana ja kovin persoonallinen. Voin vain haaveilla tuonkaltaisesta lopputuloksesta! Mutta lupaan ja vannon, että joku kaunis päivä aloitan vielä oman räpellykseni :)

Sitä päivää odotellessa kotikoloon muutti viikonloppuna tehdasvalmisteinen tilkkupeitto. Kiitos äiti <3 Kaunis kuosi ja sopivasti retrohtava. Liian levotonta lopputulosta tasoittaa tilkkujen väleissä olevat valkoiset kangaskaistaleet. Tykkään kovasti.2 kommenttia:

  1. Ihana peitto ♥! Minä myös haluaisin oppia ompelemaan tilkkupeiton. Ihan varmasti jonain päivänä haaveeni toteutankin, kunhan vaan ensin saan kunnon inspiraation! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Inspiraatiota odotellessa on hyvä vielä tuumailla ja zoomailla, ja sitten joku päivä tuumasta toimeen mars ;)

    VastaaPoista