21.3.2011

Kesken...


... on päivän sana.

Remontti on kesken.
 
Pari käsityöprojektia on kesken.

Muutamien huonekalujen kunnostus on kesken. 

On sekin taito sietää keskeneräistä! Itse en ole aiemmassa elämässäni ollut lainkaan hyvä siinä hommassa, mutta niinpä vaan on taitoa keskeneräisen kaaoksenhallintaan kertynyt ;)

Koska juuri nyt ei ole paljoa valmista blogattavaa, esittelen paria keskeneräistä projektia. Näiden seassa on painiskeltu viime päivinä ja kyllä näistä vielä valmistakin tulee! Isoäidin neliöitä

Aloin virkkaamaan aika päiviä sitten pikkuneidille peittoa isoäidin neliöistä. Nyt olen päässyt vaiheeseen, jossa yhdistelen neliöitä toisiinsa. Peitosta on tullut melkoisen kirjava yhdistelmä vaaleanpunaisen, violetin, harmaan, ruskean ja valkoisen eri sävyjä, eri paloja yhdistävät saumat virkkaan luonnonvalkoisella.

Nyt siis yhdistellään tilkkuset ja katsotaan, kuinka iso peitto 72 neliöstä tulee. Saattaa olla, että muutaman joudun vielä koukuttamaan joukon jatkoksi, sillä haluan peitolle vielä lisää leveyttä.

Tuolit "Marilyn & Bebe"

Meidän uuden, mutta oikeasti vanhan, ruokapöydän kylkiäisenä tuli 6 kappaletta valtaistuinmaisia tuoleja. Tummanruskea ruokapöytä maalattiin joulun alla Tikkurilan Mousse-sävyllä vaaleaksi beigeksi (tämänkin projektin vaiheet löytyvät kaiketi jostain kuvakansioiden uumenista ikuistettuna...).

Tuoleja varten valikoin aikapäiviä sitten 3 Tikkurilan sävyä sekä raitakankaan.Tuoleista maalataan aina kaksi kappaletta samalla sävyllä ja tuolien istuinverhoiluun käytetään samoilla sävyillä varustettua raitakangasta. Marilyn ja Bebe ovat nyt olleet sudinnan alla, Chai-maali odottaa vielä purkissaan. Melkoisen hempeätä ja herkullista.

3 kommenttia:

 1. Vitsit, nuo tuolit on kylla aika reteet! Ja raitakangas kuulostaa just eika melkein. Laitathan sitten valmiistakin kuvaa?!

  Kerrotko, etta miten virkkaat nuo neliot yhteen? Laitatko vain paallekkain pari neliota ja sitten reuna virkaten? Naytti kivalta nimittain. Se sauma oli kohollaan...?

  VastaaPoista
 2. Kiitti. Melkoiset valtaistuimet :) Jep, laitan valmiistakin sitten kuvaa.

  Virkkaan nuo neliöt yhteen "reunasilmukoista" ottaen toisen silmukan lenkin kummastakin. Saumat tosiaan nousevat sitten hauskasti koholleen.

  VastaaPoista
 3. Peitosta tulee ihana!

  Mulla on myös virkattu torkkupeitto ollut kesken varmaan kohta kaksi vuotta. Langanpätkien päätteleminen on niin tympeää hommaa, joten innnostus aina lopahtaa hyvin pian kun otan tekeleen esiin. Näen kyllä mielessäni, että "sitten kesällä istun pihalla ja siinä aurinkoa ottaessani peitto valmistuu kuin itsestään". Näinköhän...

  Tuolit ovat upean malliset, valmiista kuvia odotellessa. :)

  VastaaPoista