4.3.2011

Lupauksen lunastus


Lupasin eilen illalla valaisevani tarkemmin eilistä kirppislöytöäni, sitä hehkuttamaani aarretta. Kyseessä on lapsen jatkettava vanha rautasänky. Olen pitkään tuumaillut, että jos tällainen kävelee jostain vastaan sopuhintaan, niin hankittava se on.

Nyt se sitten tapahtui ja yhdessä vakkarikirppiksistäni oli tällainen ihanuus tyrkyllä. Itse tykkään kovasti. Onhan tämä vähän "sairaalasänkymäinen", mutta jotenkin kaikessa karuudessaan aivan mahtava. Karuudesta hiotaan särmiä pois värikkäillä petivaatteilla, tyynyillä ja täkeillä. Vielä kun tähän saa viriteltyä pisteeksi iin päälle yksinkertaisen prinsessavuodekatoksen meidän oman rinsessan tulevaan huoneeseen.

Tämä tällaisena pikapäivityksenä, kun kerran lupasin palata asiaan jo tänään. Nyt menen ehostautumaan ja matkaan kollegani luokse "Arvostele mun illallinen" -sessioon. Työporukalla olemme organisoineet televisioformaattiin perustuvan oman illalliskierroksen. Ideana on kokata porukalle kolmen ruokalajin illallinen, joka sitten pisteytään ruuan, tunnelman ja isännöintikykyjen mukaan. Tänään tiedossa on kollegani loihtimana seuraavanlainen menu:

Alkuruoka
Raikas mansikkasalatti
Pääruoka
Sitruunassa ja yrteissä marinoitu kanapata
Jälkiruoka

Cassis Parfait (mustaherukkajäädyke)


Namskis ja mums.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti