11.4.2011

Aarteita

Piipahdin viikonloppuna vanhempieni kotipaikkakunnan kirpputorilla. Oi-joi, mitä aarteita sieltä löytyikään! En ollut piiiitkään aikaan käynyt kirpputoreilla, joten oli taas oikein mieltä virkistävä piipahdus. Vaikka entisen kotikyläni kirppiksen koko onkin pieni, niin tällä kertaa tarjonta oli kohdillaan. Ziljoonaan kertaan todeksi havaittua: toisen romu on toisen aarre.

Aarre nro 1: Maustesirottimet kertaa viisi. Näitä lasisia maustesirottimia omistin ennen yhden. Sekin on kotoisin kirppikseltä ja siinä viehätyin sirotinosan pinkkiin väriin. Nyt näitä pinkkejä ihanuuksia oli tyrkyllä 5 kappaletta lisää. Taustalla itämässä pääsiäisohra.

Aarre nro 2: Ruskeapohjainen sydäntyynyliina. Tästä retrokankaasta olen aina tykännyt, mutta koskaan aiemmin en ole törmännyt kirppiksellä tähän, nyt mielikkikankaasta löytyi ehjä ja hyväkuntoinen tyynyliina.

Aarre nro 3: Muumilaiva ja kaikki muumit kannella, ohoi! Pikkuprinsessa oli tästä aarteesta ihan myyty ja leikkiä on jatkunut lähes yhtäsoittoisesti lauantaista alkaen.

Aarre nro 4: Jotain kivaa pääsiäiseksi. Posliiniset munat odottelevat pääsiäistä ja näillä koristellaan parhaillaan itämässä oleva pääsiäisohra.

Aarre nro 5: Suloinen pieni pitsiliina. Tämän luultavasti käytän johonkin käsityöjuttuihin, sopii pienen kokonsa vuoksi koristeeksi moneen juttuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti