20.4.2011

Ainoa kortti, jonka askartelin...

... pääsiäisen kunniaksi on tässä.


En taida olla koskaan lähettänyt ainuttakaan pääsiäiskorttia ja viime vuonna olin jopa niinkin saamaton, että joulukorttiaskartelutalkootkin jäivät väliin. Hyi, minua. Tämän ainokaisen pääsiäiskortinkin askartelin tänä vuonna vähän erikoisemmasta syystä...

Meillä on työpaikallamme ollut jo usean vuoden ajan (muistaakseni vuodesta 2004 alkaen...) pääsiäiskisa, jonka teeman "edellisen vuoden pääsiäisnoita" (= kisan voittaja) saa päättää. Pääsiäisnoidan organisoitavana on myös kaikki kisajärjestelyt, palkintojen hankkimisesta lähtien. Olemme vuosien saatossa kisanneet niin rairuohon kasvattamisessa kuin pääsiäisleipomisessakin.

Tämän vuoden teemana oli yksinkertaisesti tehdä pääsiäiskortti. Otin asiaan perinteisen lähestymistavan, askartelin ja näpertelin. Kisassa nähtiin kyllä niin huikeita luovia toteutuksia - perinteisellä ja vähemmän perinteisellä tyylillä - joissa ideoita oli ammennettu omasta persoonasta sekä oman elämän tai työnkuvan ajankohtaisuuksista lähtien :) Meillä on kovin luova työporukka ja mahtavia toteutuksia kerta kaikkiaan! Wautsi.

Kisa olikin kovin tasaväkinen ja jaettuja sijoja oli useita. Voittajaksin oli tyrkyllä kaksi pääsiäiskorttia, joista voittaja täytyi lopulta ratkaista arvalla.

Ai, miten minun kävi, tulin jaetulle ekalle sijalle ja arpaonni suosi minua :)

3 kommenttia:

 1. Hieno kortti!
  Ja onnea jaetusta voitosta, olet sen ansainnut.

  Oikein mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Hyvää pääsiäisen jatkoa sinne myös!

  VastaaPoista
 3. Olipa kertakaikkiaan hieno kortti! Toivottavasti jostain löytyy kuvat muistakin taidonnäytteistä. Täytyypä poiketa kakkosessa katsomassa :) t.Maarit

  VastaaPoista