10.4.2011

Iltapuhde


Eilen illalla vietimme mieheni kanssa leffailtaa ja katsoimme 1,5 leffaa putkeen. Sitten iski väsymys. Siinä leffojen tuijottamisen lomassa nappasin sohvalla virkkuukoukun käteen ja koukuttelin jämälangoista kukkanauhan, josta olin päivän aikana saanut inspiksen.

Lopputulos oli tällä kertaa aika lailla sellainen kuin olin ajatellutkin - harvinaista kyllä ;) Se, mihin aikaansaannokseni ripustan tai kiinnitän, on vielä auki. Testasin sitä tyynynpäälliseen, mutta voisi toimia myös ripustettuna ikkunassa tai verhossa tms. Täytyy vähän tuumailla. Luulenpa, että tämän kivan proggiksen jälkeen koukutan näitä pari muutakin. Voisi tehdä myös yhden sellaisen oikein piiiiiiitkän kukkanauhan pikkuprinsessan huoneeseen. Hän oli kovin ihastunut kukkiin, kun aamulla löysi sohvalta äidin aikaansaannoksen.


3 kommenttia:

 1. Ihania kukkasia!
  Ja eikö vain olekin mukavaa, kun joskus onnistuu odotetun mukaisesti. Itse olen täydellisyyden tavoittelijana harvoin täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta kyllä sitä huomaa, että aikaa myöten onkin aina vain tyytyväisempi tekeleeseen. Tai sitten niin tyytymätön, että purkaa koko teoksen, mutta onneksi niin käy harvemmin.
  Kukkarimpsu ikkunassa voisi ollakkin hauska juttu!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno! Teitko kaikki erikseen vai "katkaisematta" lankaa valilla? Tammoista pienta sisapiirin tietoa tarvitsisin kopioidakseni idean joskus :D

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos kivoista kommenteista :)

  Jaana, kuullostaapa tutulta ;) Mulle käy juuri usein niin, että odotusten ollessa liian korkealla en aluksi tykkää tekeleistäni, ja sitten jossain välissä huomaankin tykkääväni.

  Eryah, virkkasin jokaisen osan erikseen (kukat, varren ja lehdet) ja sitten lopuksi päättelin langanpäät ompelemalla osat yhteen.

  VastaaPoista