8.4.2011

Pirskahdus

Päätin täräyttää tähän blogipostaukseen vähän värejä. Edellisessä blogipostauksessa kamera oli napannut kuvia melko vaaleista tunnelmista ja kirkkaat värit olivat rajautuneet kuvista pois. Tasapainon säilyttämiseksi tämä postaus pyhitetään muutamille värikkäille yksityiskohdille.

Ystäväni oli pelastanut vanhan retrokuosisen pumpulitäkin roskiinmenolta. Tämän täkin seurassa on tällä viikolla pötkötelty sohvalla lukupuuhissa.
Kun emme viime aikoina ole saaneet mitään kovin merkittävää remontoinnin saralla täällä kotipuuhissa aikaiseksi, täytyy tehdä tikusta asiaa. Tällä kertaa tuo asia on se, että olemme saaneet ripusteltua tauluja ja kuvia paikoilleen. 

Nurkkalista puuttuu, mutta kuvakollaasi tärkeistä ihmisistä on sentään kuosissa :)


4 kommenttia:

 1. Pirteitä värejä ja UPEA kokoelma kuvia! Samansuuntainen juttu on itselläkin mielessä. Olen jo useamman vuoden ajan ostanut kirppareilta vanhoja metallikehyksiä aikeena kehystää läheisten ja suvun kuvia kollaasiksi seinälle. Pitää katsoa mistä Ylätalosta löytyy juuri se oikea paikka..

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ylätalon suunnitelmat vanhoine kehyksineen kuulostaa myös upeilta! Parasta näissä kollaaseissa on se, että kehykset voivat tosiaan olla sekalainen joukko erilaisia, eikä ripustaessakaan (ainakaan meillä) olla noudatettu mitään symmmetriaa. Tästä voi sitten tarvittaessa jatkaa uusilla kuvilla.

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyykin kaksi ihanaa yhdistävää asiaa: vanha hirsitalo sekä pieni tytär! Pakko siis ryhtyä lukijaksesi :) Ihana kollaasi! Olen suunnitellut samanlaista, mutta vielä puuttuu kehykset.

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Kartanonrouva ja kovasti paljon tervetuloa :) Täytyy käydä myös tutustumassa blogiisi - pikkuisen jo kurkkailin ja sen verran mielenkiintoista luettavaa löytyi, että täytyy palata paremmalla ajalla vielä asiaan!

  VastaaPoista