25.4.2011

Rennosti vaanPääsiäinen on kohta munittu. Pääsiäisen myötä saapui myös ihana kevät! Tosin inhottava flunssavirus on kiusannut pikkuprinsessaa, joten hirveästi ei olla noista ihanista, keväisistä ulkoilmoista päästy nautiskelemaan.

Touhukkaina sisätiloissa ovat pitäneet mm. pelit, kirjat ja piirrustelut. Välillä on otettu rennosti, katsottu piirrettyjä ja nukuttu varastoon.Tänään vihdoin päästiin päivän paisteeseen ja heti otettiin ulkohommissa käyttöön kirpputorilta bongaamani kottikärryt. Olipas tuuri, että osuivat silmiini kirpparivisiitiltä, olivat niin kovin mieluisat pikkuneidille ja äidin silmää hivelivät tietenkin kottikärryissä valmiina olleet... pilkut! Täydellistä :)


Vaikka naisväki on viettänyt suurimman osan pääsiäislomasta sisätiloissa, talon isäntä sen sijaan on pitänyt kovaa remppatahtia yllä ja naputellut ulkokuistia ja terassia kuntoon. Tänään päästiin jo syömään lounaaksi grillimakkarat omalla terassilla, jota ei siis viime kesänä ollut vielä olemassakaan. Mahtavia edistysaskeleita rempassa! Kuvia terassista ja ulkokuistista seuraa myöhemmin.

Jaahas, jospa sitä taas lähtisi täältä sisältä kökkimästä ulkoilmaan. Ihanata pääsiäisen jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti