15.5.2011

Keittiokaruselli


Olen joskus aiemminkin avautunut täällä blogissa meidän keittiön remppatarpeesta. Keittiön on 70-luvun keltaisine kaapistoineen kaukana siitä unelmakeittiöstä, jonka sen toivoisin olevan. Keittiöremontti saa nyt kuitenkin odottaa kiireysjärjestykssään siihen saakka, kunnes yläkerran ja kuistin remontti on saatu päätökseen. Haaveillahan tässä välillä aina voi ja olenkin jo suunnitellut keittiön uusiksi mielessäni jo ziljoonaan kertaan.

Tänään päätin uhrata muutaman ajatuksen keittiön piristämiseksi ja pistin mööpelikarusellin pyörimään keittiössä. Pois sai lähteä pieni ruokailupöytä, jota ei käytännössä koskaan tullut käytettyä. Tilalle virittelin kahdesta Ikean Malm-lipastosta saarekkeen, joka osoittautui oikein käytännölliseksi kokkaustouhuissa.

Lisäksi mieheni kiinitti seinään kiinni kaksi Ikeasta hamstrattua keltaista Lack-hyllyä. Nappasin ne pari kuukautta sitten Ikea-visiitilläni ihan ex tempore ostoskärryyn, kun väri sattui olemaan tismalleen sama kuin keittiömme kaapistojen väri, ja hintaa oli vain muutama euro per kappale.

Pienen mööpeli- ja tavarakarusellin pyörityksen jälkeen keittiön ilme piristyi pikkuisen ja siedän keittiötämme taas hieman paremmin. Piristävää!


3 kommenttia:

  1. Teidän keittiönne on siltikin nätimpi kuin meidän, ja meidänkin keittiömme on 70-luvulta... Meillä on myös tismalleen sama vaihe menossa: keittiö saa jäädä odottamaan eteisen rempan valmistumista.

    VastaaPoista
  2. Juu, todellakin teidan keittio on hienompi kuin meidan keittio. Noiden kuvien perusteella tosi kiva! Ja keltainen on ehka maailman ihanin vari :) Mutta keittioremppaa taallakin odotetaan kuin kuuta nousevaa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivoista kommenteista :) Itse en kyllä paljon positiivista meidän keittiöstä löydä, kun eivät ne keltaiset kaapinovet pysy edes enää kiinni kunnolla... Mutta tämän kanssa eletään nyt, tulevasta haaveillaan :)

    VastaaPoista