31.5.2011

Nopea makuuhuoneen make-over


Ajatus siitä syntyi toissapäivänä, eilen haettiin tapettiliimaa ja toteutus tapahtui tänään. Joskus remppatouhut etenevät nopeallakin aikataululla!

Ostin viime kesänä kirppisreissullani vanhaa tapettia muutaman rullan hintaan 2,50  €/rulla. Mitään käyttötarkoitusta noille rullille ei ollut tuolloin tiedossa, mutta ostettavahan ne oli, kun hinta oli kohdallaan ja kuosi mitä hurmaavin. Nyt sitten yksi aamu sängyssä makkarin valkoisia seiniä tuijotellessani ajatus kirkastui. Meidän makkariin tulee vihreä retroseinä. Ja siellä se nyt on. Kiitos kuuluu nopealle (remppa)miehelleni. Itsekin autoin todistetusti tapettiliiman levittämisessä :)

Lopputulos on oikein piristävä! Makuuhuonehan ei (toivottavasti) enää kauaa makuuhuoneena palvele, kun muutamme yläkertaan nukkumaan koko porukka. Seinä ilahduttaa sitten tulevan työ-/puuhahuoneen ilmettä.

Ihan kuranttia ei tuo kirppislöytötapetti ollut, mieheni joutui aika lailla tappelemaan kohdistusten kanssa, kun kuvioiden painatukset olivat "vähän sinnepäin"... Parasta laatua ei välttämättä saa halvalla (seinän tapettikustannukset naurettavat 5 € :)), mutta omaa sisustussilmää silti miellyttää kovasti :)

8 kommenttia:

 1. Aivan hurrrmaava tapetti..kelpais tännekkin :). Ei se mitään jos ei kuviot ihan ole kohdillaan, kuosi ja fiilis antaa paljon anteeksi. Kaunista on!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno! Ottaisin meillekin! :)
  Mistä tollasia löytöjä tekee? :/

  VastaaPoista
 3. Miellyttää myös minun sisustussilmääni. Aivan huikean kaunista!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän upea tapetti! Oletko etsinyt tietoja valmistajasta tai valmistusajankohdasta?

  VastaaPoista
 5. onpa kiva ja pirteä tapetti!

  Uusi lukijasi ilmoittautuu. Ihana blogi sulla!!!

  VastaaPoista
 6. Oi, kiitos kivoista kommenteista ja mahtavaa saada uusia lukijoita :) Tervetuloa!

  Pirkko, yritin tuota tapetin alkuperää/vuosilukua jäljittää, mutta eipä onnistanut nettiteitse. Haarukoisin tuon itse 70-luvulle... Mutta kukapa tietää.

  Nasba, aarreaittana toimi Tampereen lähistöllä Viialassa sijaitseva vanhan nahkatehtaan kirpputori. Sieltä olen monet upeat jutut bongannut, suosittelen visiittiä, jos seudulla pyörii!

  VastaaPoista
 7. Kaunis tapetti ja hieno löytö! Hyvin on miehesi saanut tapetoitua, kuvista kun ei huomaa mitään vikaa. :)

  VastaaPoista
 8. Pikkudidi, kiitos! Täytyy välittää terkut ukkokullalle, kun manaili niin tuota kohdistamista :)

  VastaaPoista