22.5.2011

Sunnuntaina sohvalla ja muuallakin...


Kiepsautin (mieheni avustuksella toki) olohuoneen sohvat taas ympäri ämpäri. Samalla piti roudata Ektorpin taakse ikkunan ääreen kukkapöytä vanhasta kauniilla tavalla kulahtaneesta pöydästä. Tosin eihän minulla kovin monet kukat pysy hengissä, mutta tämä yksi kaksikko on sitkeästi vielä elossa. Tosin toinen on vasta äitienpäivänä saatu miniruusu, joten eihän tässä vielä urhoollista viikkoa ole kukkienhoitoa takana ;)

Tuo pöytä on tuotu anoppilasta vanhan talon vintiltä, jossa se lojui käyttämättömänä. Ihastuin sen kolhiintuneeseen olemukseen sekä passeliin kokoon. Pöytä on ollut meillä viime kesästä ja toiminut kukkapöydän lisäksi mm. työpöytänä. Jossain vaiheessa suunnittelin pöydän maalaamistakin, mutta toisaalta on kiva tuollaisenaankin. Katsotaan nyt. Melkoisia lommoja, kulumia ja maaliroiskeita pöydässä kyllä on, mutta ne ovat vain osa sen elämää.Meidän pikkuneiti sen sijaan ei arvosta yhtään sohvalla istumista, vaan on nyt todennut kivemmaksi istuinpaikaksi lelulaatikon. Lelut veks ja tyttö sisään. Siinä istuu kuin tatti ja katsoo lastenohjemia aina äidin salliessa. Alla pari kuvaa todisteeksi.


2 kommenttia:

  1. No, kieltamatta aika komea lelulaatikko! Pitaiskohan kokeilla samaa, etta jalkikasvu pysyisi edes sekunnin paikoillaan...

    Poydan malli on aivan ihana, mutta ma varmaan maalaisin sen jollain raikealla varilla :D

    VastaaPoista
  2. Meillä toimii :) Täytyy tuumailla vielä tuota pöydän maalausta. Ei parane hätiköidä, vaan zoomailla asiaa rauhassa ;)

    VastaaPoista