2.6.2011

2-vuotias

 


Ihana juhlapäivä takana! Tupa täyttyi rakkaista ihmisistä, joiden kesken juhlimme 2-vuotiasta pikkuneitiä. Nopeasti laskettuna meitä oli lähes 40 henkeä, lapsia melkein puolet. Melkoista hulinaa siis, mutta jokainen hetki ikimuistoinen.

Raskaustilaani vedoten oikaisin vähän kestitsemisessä, enkä leiponut niin paljoa kuin yleensä tapaan tällaisiin juhlallisuuksiin. Synttäritarjoilut hoituivat "lasten kestit" -mentaliteetilla, tarjolla oli paljon karkkia, sipsejä ja keksejä. Kyllä ne lasten herkut tuntuvat uppoavan aikuisempaankin makuun :)

Emäntä leipoi vadelma-kermaviilipiirakan, jonka höysteenä vaniljakreemiä sekä muutaman suolaisen juustopiirakan (täytteinä kinkku-feta ja salami). Myös viime vuoden synttäreillä hyväksihavaitut cocktailtikut (lihapulla-nakki-juusto-viinirypäle-paprika-tomaatti -variaatioilla) tekivät encoren tämänkin vuoden juhlapöytään. Täytekakut olivat jälleen luottoleipurini ja ystäväni taiteilemat luomukset.6 kommenttia:

 1. syötävän suloinen toi muumikakku!!! Ja aika hyvännäkösiä tarjoiluja muutenkin :D

  VastaaPoista
 2. Ma haluan tuon karkkipurkin ja noi pusut kaikki mulle!! Voi, etta taa on piinaa katsella noita kuvia... Jos viela vuoden malttais haaveilla ;)

  Piirakka nayttaa herkulliselta! Paljon Onnea Kaksi-vuotialle!

  VastaaPoista
 3. Sä oot Tiiuska ihan uskomaton !! :)

  Isot terkut,
  Stiina

  VastaaPoista
 4. Lattenainen, kakku oli ystäväni loihtima taideteos, jossa oli ulkonäön lisäksi myös maku kohdallaan! Toisen kakun päällä kökötti Pikku Myy.

  Eryah, tossa noita pusuja vielä olisi. Laitetaanko postipakettiin ;)

  Stiina, mahtavaa, että täällä käy "vanhoja tuttujakin" :) Isot terkut myös sinne takaisin!

  VastaaPoista
 5. Sun blogia on ihana lukea, ja katsella! Oma kerrostalokoti Hgissä on niin toiselta planeetalta, vaikka kyl meilläkin pellot näkyy ikkunasta ja lehmänkakka haisee :)

  Täytyypi laittaa vaiks FB:ssa viestiä ja vaihtaa enemmän kuulumisia!

  Stiina

  VastaaPoista
 6. Teillä on siis oma lande ihan cityssä, huippua! ;) Juu, laitetaan kuulumisia FB:n kautta paremmin!

  VastaaPoista