26.6.2011

Flower power


Jatketaan tässäkin blogipostauksessa kukkaisteemalla. Kesä kun on.

Siivosin eilen tarmouspuuskissani toisen vaatehuoneista ja tein yllättäviä verho-, pöytäliina- ja kangaslöytöjä. Vaatehuone oli niin sekaisin, että sen uumeniin oli hautautunut kankaita, joiden olemassaoloa en muistanut. Kiva tehdä välillä löytöjä kotonakin, ei tarvitse lähteä alennusmyynteihin tai kirpputoreja koluamaan - tosin mieluisaa puuhaa toki sekin ;)

Löysin vaatehuoneen kätköistä ruusukuvioiset kappaverhot, jotka olen pari vuotta sitten ostanut meidän kuistille ja keittiöön. Ostin verhot juuri muuton jälkeen tyttäremme ristiäisten lähestyessä ja muistan tuumailleeni, että onpas erikoisen hempeät verhot minun makuuni. Taisin niitä alkuun vähän jopa vierastaakin... No, makuni on ilmeisesti pehmentynyt, sillä nythän ne olivat aivan ihastuttavat ja juuri sopivan hempeät kesäverhot. Verhokapat saivat uuden rooli paneeliverhoina olohuoneessa ja ruokahuoneessa.
Toinen päivän kukkabongaus on veikeä tiskiharja, jonka sain mieheltäni. Eihän tuota heti ensivilkaisulta edes uskoisi tiskiharjaksi. Näitä hauskoja tiskiharjoja myy Clas Ohlson. Tosin enpä usko, että tälläkään tiskausvempeleellä oma inhokkikotityöni muuttuu vielä suosikkihommakseni...


2 kommenttia:

  1. Jahas, on lähdettävä Clas Ohlssonille. Minäkin vihaan tiskaamista, mutta onhan tuollainen harja ihan pakkohankinta.

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllähän tuo harjakas tekee tiskaamisesta edes pikkuisen mukavampaa puuhaa :)

    VastaaPoista